Notiser:

Från april är Borätt Forum med i era styrelsemöten

Jo då, det är helt sant. I april kommer alla premiummedlemmar i Borätt Forum att utan extra kostnad få Borätt Forum med i styrelsemötet.

Skapad: 2017 03 31 • Text: Borätt | .(JavaScript måste vara aktiverat för att visa denna e-postadress)

Borätt Forum deltar via en chatt som kommer att finnas på www.borattforum.se. När ni har en fråga så öppnar ni chatten i sittande styrelsemöte och ställer frågan. Chatten är öppen mellan 18-21 måndag – torsdag. Om ni har era styrelsemöten på andra tider så går det ändå bra att ställa frågan via chatten och svaret kommer då till föreningen på chattens öppettider.

Borätt Forum svarar i styrelsemötet på frågor som rör styrelsens relation till omgivande parter. Med det menar vi boende, lokalhyresgäster och företag som ni anlitat för olika tjänster.

Exempel på kniviga frågor som ni får hjälp med kan gälla störningar, medlemskap, renoveringar, missnöje med leveranser. Frågorna kan ha både praktiska och juridiska sidor.

Chattjänsten gäller för medlemmar i Borätt Forum. Medlemskapet kostar SEK 1.500 per år. Om ni har styrelseprenumeration på tidningen Borätt så kostar medlemskapet SEK 600 per år.

Ge styrelsearbetet stöd. Bli medlem i Borätt Forum och få Borätt Forum med i styrelsemötena. Det är enkelt att komma igång. Starta bara chatten. Där kan ni lösa medlemskapet och ställa frågan direkt.

Kolla in www.borattforum.se i början av april. Då är tjänsten igång.

Allt fler nyttjar möjligheten att hämta kunskap och inspiration ur artikelarkivet på webben

Kontakta oss

Oavsett ärende kan du alltid kontakta oss via mejl. Vi hör av oss så snart vi bara kan. Du kan även ringa oss under kontorstid på 08-52025202.

Borätt Forum

Blasieholmsgatan 4A

BR-Förlaget

111 48 Stockholm

Tel 08-52025202

Borätt Forum - Nyheter och fakta för bostadsrättföreningar

Borätt Forum är en mötesplats, ett frågeforum, en kunskapsbank, en informationskälla m m. För styrelserna i Sveriges bostadsrättsföreningar och deras medlemmar. Borätt Forum består av en webbplats, Facebook, Twitter, tidningen Borätt och Borättkvällarna

För våra inloggade medlemmar erbjuds möjligheten att ställa frågor via en chatt.

Är du medlem? Logga in via menyn ovan.
Är du inte medlem? Bli medlem här.