AnnonsMiele

Alla svenska brf:er, var med och påverka era låneräntor!

8 okt 2013

Strax före sommaren drog vi igång Ränteupproret på borattforum.se. Syftet är att ge bostadsföreningar runt omkring i Sverige bättre räntevillkor och bättre bemötande hos våra banker. Se det som ett upprop – eller om ni föredrar det – ett uppror.

Nu får det sannerligen vara nog med den njugga, blaserade inställningen som en stor del av bank- och lånesverige har till bostadsrättsföreningar. Tillsammans kan vi åstadkomma en förändring till det bättre, det är vi övertygade om.

Så vad händer nu? Ja, uppropet på webben är ett första steg. Och där vill vi uppmana er att höra av er till oss och berätta hur det ser ut lokalt på er lånehorisont. Genom att samla alla inkommande uppgifter kan vi göra en Sverigekarta som visar bilden av brf-räntesverige.

Allt vi gör i Ränteupprorets namn har ett enda syfte: Att skapa opinion och få till stånd varaktiga förbättringar på såväl attityd- som räntenivå hos banker och andra långivare.
Nu går startskottet för Ränteupproret! Rapportera in era räntor. De går att sänka! Välkommen ombord, alla svenska bostadsrättsföreningar!
Ni kan nå oss via hemsidan, Facebook eller mejla på ranteupproret@borattforum.se.
Jag vill också passa på och slå ett slag för våra Borätt-kvällar. Borättkvällarna är de enda i sitt slag i Sverige. Under de senaste årens Borättkvällar har hundratals styrelsemedlemmar träffats och diskuterat gemensamma frågor som rör bostadsrättsföreningar. Många kontakter har knutits och projekt har initierats.
Den sociala delen med en bit mat och dryck är ett viktigt och uppskattat inslag; att styrelser i olika föreningar träffar varandra och kan jämföra och utbyta erfarenheter. De kontakter som knyts leder ofta till att brf-styrelser fortsatt håller kontakten och bygger upp en ömsesidigt givande relation.
Läs mer på hemsidan om ni tycker att det låter intressant.

Lizze Sjöberg,
ansvarig, Borätt Forum

 

Strax före sommaren drog vi igång Ränteupproret på borattforum.se. Syftet är att ge bostadsföreningar runt omkring i Sverige bättre räntevillkor.

Föregående artikel Ränteupproret
Nästa artikel Nu börjar ränteupproret!

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här