AnnonsMiele

Årets andra Borättkväll

17 apr 2015

Den första Borättkvällen för i år var mer än lyckad, nu kan jag glatt berätta att det inte är långt kvar tills vi har en sådan kväll igen. Den 23:e april är det dags för den andra Borätt-kvällen för detta år, vi kommer som vanligt hålla hus på Blasieholmsgatan 4A, 5 trappor. Det kommer självklart att bjudas på något att äta och gott att dricka.

Under denna kväll kommer det vara fokus på fastighetens välmående. Våra experter under kvällen är Gerox (bergvärme och frånluftsåtervinning i kombination med fjärrvärme inkl. webbaserat driftövervakningssystem), Tresson (fasadrenoveringar och förebyggande åtgärder), Secor (dörrbyten i flerbostadshus), Comfort (allt från material och installation till service och underhåll – inom värme och vatten) och Norlux Fönster (dörrar av bästa kvalitet som monterats av yrkeskunniga snickare, för en hållbar lösning).

Vi ser mycket fram emot detta och vi tvekar inte en sekund på att det kommer bli en händelserik kväll med mycket nya kunskaper och erfarenheter. Ni kommer gå hem med många nya lärdomar och ett leende på läpparna. Det finns platser kvar, maila info@borattforum.se eller lizze.sjoberg@me.com för att säkra en plats, skriv namnen på de personer som kommer och från vilken bostadsrättsförening ni bor i. Kostnaden är SEK 100 per deltagare, eller SEK 400 för hela styrelsen. 

Vi ser fram emot att träffa er alla torsdagen den 23e april. 

Föregående artikel Borättkväll!
Nästa artikel Se upp med andrahandsuthyrning

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här