AnnonsMiele

Bor du i en nyproducerad fastighet? – Se hit

28 jan 2020

Borätt Forum startar i nästa nummer av tidningen en artikelserie om utmaningarna med att bo i en nyproducerad förening. Det kommer att handla om hur ni i föreningen upptäcker garantifel, hur byggaren sköter garantiärenden, vanliga brister i hanteringen från byggarens sida och betydelsen av att ha koll på garantitiden.

Vi kommer även att gå igenom byggarnas agerande genom interimsstyrelse, tecknande av avtal för föreningens räkning och vilka krav ni i föreningen kan ställa i uppstartsprocessen av föreningen.

Borätt Forum har haft kontakt med oroliga styrelsemedlemmar och styrelser angående deras nyproducerade fastigheter och föreningar. Vi ser att frågorna är många och stora och vi vill därför få kontakt med flera som är i samma situation.

Om du bor en nyproducerad förening kan du höra av dig till info@borattforum.se så kan vi ta en dialog och se hur vi kan hjälpa dig och din förening, och du kan ge oss ytterligare ämnen och vinklar till vår artikelserie.

Föregående artikel Här är brandmännens viktiga varning om vad man aldrig får göra i hemmet – läs detta då det kan rädda liv! Räddningstjänsten Höllviken
Nästa artikel Anmäl er till Borätt Nätverk

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här