AnnonsMiele

Borättkväll x2 – Dubbla kvällar, dubbelt så bra!

24 okt 2018

Innan det är dags för julbord, paketshopping och pepparkakshus ger vi er möjligheten att bättra på er kunskap inom ämne juridik, försäkring & fastigheten. Detta genom två stycken kvällar, som ni ser presenterade nedan. Vill ni boka båda kvällarna på en gång? Då har ni halva priset på den andra kvällen, smaka på den!

08/11 2018 kommer Jurideko fastighetspartner samt Bolander & Co.

  • Jurideko är juristerna som BRF-styrelsen kan lita på och enligt egen utsago experter inom bostadsrätt, hyresrätt, hyresförhandling, fastighetsrätt, nyproduktion, ombildning, friköp och kapitaltillskott.
  • Bolander & Co med Eric Rubensson i spetsen har medverkat hos oss i flertalet år och är alltid lika uppskattade, försäkringar och skador är deras område av expertis.

 

14/11 2018 är fastigheten i fokus, låt oss presentera kvällens partners..

  • Gerox kommer och det brukar kunna bli magi – bokstavligt talat. Gerox jobbar med värmetillförseln till er fastighet, där deras expertis omfattar bergvärme, fjärrvärme och frånluftsåtervinning, vilket värmer fastigheten på ett miljövänligt, tryggt, och ekonomiskt sätt.
  • Avloppsteknik vill dela sin kunskap när det kommer till husets stammar. Avloppsteknik har över 20 år i branschen, de har sätt, hört och gjort det mesta..
  • Storholmen Förvaltning kommer att presentera sitt nya koncept rådgivning.
  • E-Gain är ett teknologibolag som länkar intelligent programvara, big data och mänsklig expertis för att tillhandahålla självoptimerade och energieffektiva byggnader.
  • Tresson är en totalleverantör av fasadarbeten, vi renoverar, reparerar & skapar nytt. Allt inom fasader, fönster, balkonger, tak & utvändigt måleri. Denna kväll kommer Tresson att prata om hur föreningen sparar energi/solpaneler

Det är en bra idé att ta med sig hela styrelsen så kan ni tillsammans fånga fler idéer, och du slipper förklara i efterhand för dina styrelsekollegor. Kostnaden är 100kr för dig som styrelsemedlem, och 400kr för hela styrelsen för en kväll – passa på att boka in båda, så får ni halva priset på den andra kvällen! Vi serverar en läcker middagsbjudning och drycker som passar smakerna. Buffen står serverad från klockan 17.15

Anmäl dig redan idag per mail till info@borattforum.se och pengarna sätter du in på BG 743-5068

Föregående artikel FINNBODA UDDE: Vill bli ledande inom hållbarhet
Nästa artikel Engagemang skapar stabilare förening

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här