AnnonsMiele

Kaffesugna – se hit!

21 sep 2020

Borätt Forum har stöttat er i styrelsearbetet sedan 1970 och en hel del har hänt sedan dess. Alla föreningar har varit igenom styrelse- förändringar, renoveringar, stora och små projekt. Husen har digitaliserats, era medlemmar vill idag kunna ladda bilen via elnätet, pärmar och dokument förvaras nu i ett cybermoln.

Vissa saker är dock sig lika. Vi får ofta höra att ni vill träffas. Ja ni styrelsemedlemmar och grannföreningar, för att dela erfarenheter med varandra. Vi tror att den fysiska kontakten blir allt viktigare och något som inte kan ersättas av nya tekniska lösningar – därför bjuder Borätt Forum in till kafferep!

Vi bokar upp lokal, bjuder på kaffe med kaka och skapar en trevlig mötesplats för er. Hit kommer ni som vill dela erfarenheter inom styrelsearbetet och lära av varandra, samtala och ha en trevlig eftermiddag. Inget inträde, inga förpliktelser.

Vi hoppas att vårt kafferep kan bli en återkommande aktivitet, och att vi kan anordna kafferep land och rike runt. Vi vill därför veta var ni vill mötas. Mejla in ert intresse till oss på info@borattforum.se så kommer vi så snart som möjligt att servera kaffe till styrelsemedlemmar på just er ort!

Föregående artikel Totalförbjudna ämnet finns kvar i många fastigheter
Nästa artikel

1 Kommentar

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här