Borätt Forum Projekt referensobjekt 

– Mark, trädgård & dränering

Södermalm
Byggnad uppförd 1970
Renovering av gata och parkeringar
(Entreprenad 2021)

Pågående

Efter

Årsta
Byggnad uppförd 1948
Ny dränering runt husen
(Entreprenad 2020)

Pågående

Efter

Vasastan
Byggnad
uppförd 1928:

Reparation av gårdsbjälklag,
nytt tätskikt och ny trädgård
på innergård
(Entreprenad 2018)

Pågående

Efter

Södermalm
Byggnad
uppförd 1967:

Nytt tätskikt och dag vattensystem
samt ny trädgård på innergård
(entreprenad 2016)

Pågående

Efter

Solna
Byggnader uppförda 1974:
Installation av underjordiska
avfallskärl för källsortering
(Entreprenad 2015)

Pågående

Efter

Varför Borätt Forum Projekt

Inget är så oomtvistat som att projekt alltid drar ut på tiden och kostar mer än den initiala planen säger. Det är sant och det ligger i många projekts natur att det är svårt, för att inte säga omöjligt, att förutse vad som kommer att hända under ett projekt. Men, och det är viktigt, när det händer så gäller det att ha en projektledare som är på din sida och att projektet är transparent och väldokumenterat. Då blir de påföljande diskussionerna så mycket enklare.

Vi säger inte att de projekt vi leder inte drar ut på tiden ibland. Men vi säger däremot att när så sker så är vi på samma sida och tar utmaningarna tillsammans.

Har ni ett projekt ni behöver hjälp mer eller vill ni veta mer om våra tjänster, hör av er till oss på projekt@borattforum.se eller 08-520 252 06 för att diskutera just er projekt och få en kostnadsfri offert på projektledning.

  Kontakta Borätt Forum Projekt  EED – Energy, Environment & Digitalisation

  EED – Energy, Environment & Digitalisation av fastigheter är just nu stora utmaningar för landets fastighetsägare och kommer att vara under de närmaste åren.

  Nyheter

  Det ska föreningen tänka på vid renovering under oroliga tider

  Höga räntor, skenande elpriser och fallande bostadspriser har skapat oro i landet. Men hur ska bostadsrättsföreningar agera i dessa kristider om renoveringsbehov finns? Borätt Forum Projekt har svaret!

  Passersystem & bokningstavlor

  En trevlig och bekväm uppgradering av er bostadsrättförening kan vara att installera ett nytt passersystem och/eller en bokningstavla till tvättstugan.

  Det finns många fördelar med ett modernt passersystem. Till exempel kan man se när någon passerat genom dörren och vilken tidpunkt.

  Om någon obehörig fått tag i taggen eller om den bara tappats bort kan ni enkelt spärra den via datorn. Ni kan uppdatera och fördela behörigheter för att nämna några bra saker som kommer på köpet med smidigheten av elektroniska system. Detta ger även en ökad säkerhet.

  Tvättstugebokningen kan göras betydligt enklare och tryggare med ett bokningssystem.

  Fördelarna med detta är den väldigt enkla användningen, ni kan själva bestämma om det ska behövas tagg eller inte vid bokning. De flesta bokningssystem har dessutom en väldigt låg energiförbrukning.

  Många system har inbyggd driftövervakning och ni kan styra tvättutrustningen från ett till alla fabrikat, beroende på vilket system ni väljer.

  Trapphus och belysning

  Trapphus och belysning är projekt som är speciellt trevliga att köra över hösten och vintern när utomhusklimatet blir kyligare och blötare.

  Kanske är det dags för just er förening att se över belysningen och trapphusen?

  Ett bra sätt att dra ner på elförbrukningen är att byta ut belysningen till moderna och energieffektiva alternativ.

  Ett bättre upplyst trapphus leder dessutom till en ökad trygghetskänsla samtidigt som det är miljövänligare och ger en kostnadsbesparing över tid.

  En genomgång av trapphuset kan bestå av många delar utöver belysningen såsom nya postboxar, låssystem, målning, säkerhetsdörrar och entrépartier som exempel. Åtgärder av detta slag höjer både värdet på fastigheten och trivseln för föreningen.