AnnonsMiele

Borätt Forums nya förmånsklubb

30 maj 2018

Borätt Forum är det självklara valet för att få hjälp och stöd av experter när du behöver och där du behöver! Du kanske redan har provat vår nya chatt och fått svar på din och din styrelses fråga under ert möte! Om inte så testa – det funkar! Vi finns på tråden mellan klockan 10 och 21 alla vardagar.

Medlemskap Premium för din styrelse har blivit verklighet och här nns bland annat Borätt Forums förmånsklubb som lanseras den 31 maj! Hit är även alla föreningens medlemmar välkomna att hitta ”sina” fina erbjudanden från ett antal leverantörer.

Som medlem i Borätt Forum har du och din styrelse tillgång till allt från styrelsechatt, prenumeration av Tidningen Borätt, förmånsklubben, tillgång till våra partners för Frågor & Svar, dokumentmallar och mer kommer det att bli. Så håll dig uppdaterad genom att besöka oss på vår sida regelbundet. Här hittar ni också veckans tips!

Borätt Forum är en självklar plats för dig som sitter i styrelsen för din bostadsrättsförening, och Borätt Forum är till för att hjälpa dig som styrelsemedlem att få hjälp och svar på frågor av de som kan. Vi jobbar hela tiden för att kunna hjälpa dig där du befinner dig och när du behöver hjälp. Till hjälp har vi ett antal duktiga partners som finns till hands för svar på frågor via Frågor & Svar på www.borattforum.se, och de blir bara er och er! Så gå in och titta vilka de är för att se vilka frågor just du kan ställa.

Såklart finns vi även på Facebook, så gilla oss där för att få dina nyheter och erbjudanden.

Har din förening något spännande projekt vi kan följa, eller någon erfarenhet ni vill dela med er av? Hör av er till oss.

Jag önskar dig en skön sommar så ses vi till hösten!

Föregående artikel Imorgon smäller det!
Nästa artikel Värdet av att redovisa viktiga nyckeltal

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här