AnnonsElectrolux

Borätt Forum startar podcast!

30 nov 2020

Den 7/1 2021 startar Borätt Forum podden “Prata Bostadsrätt”. I podden kommer det diskuteras frågor från både ett medlems- och styrelseperspektiv med syfte att öka engagemanget för bostadsrätten och bostadsrättsföreningen man är “delägare” i.

– Hos oss är det naturligt att ständigt utveckla nya verktyg för styrelsen i bostadsrättsföreningen att ta del av. Genom podden kommer vi kunna engagera och nå ut och det genom ett lättkonsumerat och tillgängligt media, säger Jens Sjöberg, Försäljningsansvarig på Borätt Forum.

I podden kommer vi få lyssna till Jens och Jakob som diskuterar ämnen som är säsongs- och närtidsaktuella, frågor som engagerar, tips till medlemmar och styrelseledamöter att nyttja i sin vardag samt inslag med ett antal tongivande experter inom olika ämnen som rör BRF. Podden kommer att finnas där poddar finns, och genom plattformarna Facebook och Instagram kan lyssnare följa för nyheter kring podden och delge tips på frågor att diskutera.

Prata Bostadsrätt kommer att förmedla kunskap inom ämnet på ett lättbegripligt och underhållande sätt.

– I podden kommer vi att prata om tunga ämnen men göra de lättöverskådliga och tilltalande genom att blanda in en del humor och underhållning. Vi anser att det bästa sättet att utbilda är genom att engagera, säger Jakob Gromer, Redaktör på Borätt Forum.

Lyssna på trailern och prenumerera nedan:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Sociala medier:
https://www.instagram.com/pratabostadsratt/
https://www.facebook.com/Pratabostadsratt/

Prata Bostadsrätt i media:
Läs här
Läs här

Föregående artikel Många bostadsrättsföreningar beroende av hyresintäkter
Nästa artikel Ny dom inger hopp till oäkta bostadsrättsföreningar

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här