AnnonsErbjudande

Borättkvällar

Under en Borättkväll möter styrelser som vill ha inspiration och utveckla sitt kunnande leverantörer, konsulter och andra som förmedlar branschrelevant kunskap under miniföreläsningar digitalt via konferens verktyget Zoom.

Borättkvällarna är de enda i sitt slag i Sverige. Under de senaste årens Borättkvällar har hundratals styrelsemedlemmar träffats och diskuterat gemensamma frågor som rör bostadsrättsföreningar. Många kontakter har knutits och projekt har initierats.

I dagens IT-samhälle kan mycket hanteras digitalt, men fortfarande är det inget som slår det fysiska mötet. Det gör Borättkvällen till något nödvändigt och värdefullt.

För övrigt är Borättkvällen ett utmärkt tillfälle att förstärka styrelsens samsyn inom olika områden. Ett forum där styrelsen kan göra något annat än det som sker vid styrelsemötena, lära sig tillsammans och på kuppen ha kul.

Den sociala delen med en bit mat och dryck ett viktigt och uppskattat inslag; att styrelser i olika föreningar träffar varandra och kan jämföra och utbyta erfarenheter. De kontakter som knyts här leder ofta till att brf-styrelser fortsatt håller kontakten och bygger upp en ömsesidigt givande relation.
– Jag träffade styrelsemedlemmar från två föreningar som ligger bara ett stenkast från min. Vi bytte visitkort och ska hålla kontakten, berättade Helena Weigel, brf Bjäre, efter första borättkvällen i Malmö.

Hittills har Borättkvällar arrangerats i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men framöver hoppas vi kunna besöka fler platser i Bostadsrättssverige.

Kontakta oss om Borätt-kvällarVåra föreläsningar

Premiummedlemmar, streama Borätt Forums föreläsningar.  

Inte möjlighet att besöka våra Borättkvällar? Som premiummedlem kan ni enkelt streama alla föreläsningar digitalt.

citatteckenBorätt Forum är platsen där de som vill veta möter de som vet

Kommande Borättkvällar 2020

På grund av rådande pandemi och restriktioner för sammankomster avvaktar vi med Borättkvällar. Vi ber er att ha överseende med detta.

Föredragen startar kl 17.30 och slutar ca 20.00. Och, som sagt, antalet platser är begränsat så se till att anmäla dig och din styrelse omgående.
Observera att senaste anmälningsdatum är 2 dagar före respektive Borättkväll.
Vi håller till i Borätt forums lokaler på pastellvägen 6 i Johanneshov. Vi startar upp med mat och dryck från 17.00 för att vara startklara senast kl 17.25.
Mejla namn på dem som vill komma, vilken förening ni representerar samt faktureringsadress till info@borattforum.se.
Pris 500 kr per person eller 1500 kr för hela styrelsen (fler än 4 personer).
Är ni premiummedlemmar i Borätt forum? Då är alla Borättkvällar och föreläsningar gratis för er styrelse.
Inte premiummedlem? Bli det här https://borattforum.se/bli-medlem/

Lunchföreläsningar kl 12 – 14 vi bjuder på kaffe och lunchklämma.
Pris 300 kr per person eller 1000 kr för hela styrelsen (fler än 4 personer).

AnnonsGW Asfalt
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsCleanfresh
AnnonsSöderkyl
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsBolander
AnnonsGullikssonsEl
AnnonsHisskonsulterna
AnnonsGR-Avloppsrensning
AnnonsPartGroup
AnnonsRS Rörservice
AnnonsTeamJG
AnnonsSSG_Nordic
AnnonsStorholmen Kvadrat