Borättkvällar

Under en Borättkväll möter styrelser som vill ha inspiration och utveckla sitt kunnande leverantörer, konsulter och andra som förmedlar branschrelevant kunskap under miniföreläsningar. För att garantera att tid finns för frågor och spontana diskussioner mellan föreläsningarna är antalet deltagare begränsat till 50 per kväll.

Borättkvällarna är de enda i sitt slag i Sverige. Under de senaste årens Borättkvällar har hundratals styrelsemedlemmar träffats och diskuterat gemensamma frågor som rör bostadsrättsföreningar. Många kontakter har knutits och projekt har initierats.

I dagens IT-samhälle kan mycket hanteras digitalt, men fortfarande är det inget som slår det fysiska mötet. Det gör Borättkvällen till något nödvändigt och värdefullt.

För övrigt är Borättkvällen ett utmärkt tillfälle att förstärka styrelsens samsyn inom olika områden. Ett forum där styrelsen kan göra något annat än det som sker vid styrelsemötena, lära sig tillsammans och på kuppen ha kul.

Den sociala delen med en bit mat och dryck ett viktigt och uppskattat inslag; att styrelser i olika föreningar träffar varandra och kan jämföra och utbyta erfarenheter. De kontakter som knyts här leder ofta till att brf-styrelser fortsatt håller kontakten och bygger upp en ömsesidigt givande relation.
– Jag träffade styrelsemedlemmar från två föreningar som ligger bara ett stenkast från min. Vi bytte visitkort och ska hålla kontakten, berättade Helena Weigel, brf Bjäre, efter första borättkvällen i Malmö.

Hittills har Borättkvällar arrangerats i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men framöver hoppas vi kunna besöka fler platser i Bostadsrättssverige.

Kontakta oss om Borätt-kvällarcitatteckenVi bytte visitkort och ska hålla kontakten

citatteckenBorätt Forum är platsen där de som vill veta möter de som vet

Kommande Borättkvällar 2019

18 November
Föreläsare: Eric Rubenson från Bolander & Co och Gunnar Hansson från Avloppsteknik AB
Tid: 12-14 och 18-20

28 November – Minimässa & Julbord
Tid: 15-22

4 December
Föreläsare: Arturo Arques, privatekonom Swedbank
Tid 18-19.30

Ni kan läsa mer om kommande Borättkvällar HÄR.

Mejla namn på de som vill komma, vilken förening ni representerar och vilket datum ni önskar vara med på till info@borattforum.se. Priset är 200 kr per person eller 800 kr för hela styrelsen (fler än 4 personer). Betalas till bankgironummer 743-5068.

AnnonsFastighetsmäklare UX Home Bostadsmäklarna i Norrköping
AnnonsGR-Avloppsrensning
AnnonsCheckithealthcare
AnnonsStorholmen Kvadrat
AnnonsBolander
AnnonsCorvara
AnnonsAvloppsteknik