AnnonsMiele

Från april är Borätt Forum med i era styrelsemöten

31 mar 2017

Jo då, det är helt sant. I april kommer alla premiummedlemmar i Borätt Forum att utan extra kostnad få Borätt Forum med i styrelsemötet.

Borätt Forum deltar via en chatt som kommer att finnas på www.borattforum.se. När ni har en fråga så öppnar ni chatten i sittande styrelsemöte och ställer frågan. Chatten är öppen mellan 18-21 måndag – torsdag. Om ni har era styrelsemöten på andra tider så går det ändå bra att ställa frågan via chatten och svaret kommer då till föreningen på chattens öppettider.

Borätt Forum svarar i styrelsemötet på frågor som rör styrelsens relation till omgivande parter. Med det menar vi boende, lokalhyresgäster och företag som ni anlitat för olika tjänster.

Exempel på kniviga frågor som ni får hjälp med kan gälla störningar, medlemskap, renoveringar, missnöje med leveranser. Frågorna kan ha både praktiska och juridiska sidor.

Chattjänsten gäller för medlemmar i Borätt Forum. Medlemskapet kostar SEK 1.500 per år. Om ni har styrelseprenumeration på tidningen Borätt så kostar medlemskapet SEK 600 per år.

Ge styrelsearbetet stöd. Bli medlem i Borätt Forum och få Borätt Forum med i styrelsemötena. Det är enkelt att komma igång. Starta bara chatten. Där kan ni lösa medlemskapet och ställa frågan direkt.

Kolla in www.borattforum.se i början av april. Då är tjänsten igång.

Föregående artikel Delat ordförandeskap underlättade för styrelsen
Nästa artikel Hyresnämnden sa nej till andrahandsuthyrning

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här