AnnonsTävling

BorättGolfen

Varmt välkomna till BorättGolfen!

För första gången i historien kommer Borätt Forum att anordna en golftävling! Den 27 augusti kl. 09.00 på Troxhammar GK har du chansen att vara med och spela golf, träffa andra styrelsemedlemmar, äta en härlig lunch och vinna fina priser tillsammans med oss på Borätt Forum och våra partners!

Tävlingen kommer spelas som en Scramble där vi alla slår ut samtidigt i en så kallad kanonstart. Tävlingsformen Scramble passar såväl nybörjaren som den mer erfarna golfaren och är ett utmärkt sätt att umgås och ha en trevlig dag på banan. Förutom att ni kan tävla om längsta drive, närmast hål, och den totala scoren, kommer vi ha andra tävlingar under dagen där er styrelsekunskap sätts på prov – så den beläste styrelsemedlemmen kan plocka pluspoäng utan att ens lyfta klubban.

”Det finns en gemenskap i brf-Sverige som vi möts av varje dag, just denna vill vi främja. Vi vet att styrelsemedlemmar gillar att träffas och prata med varandra under sociala former, så varför inte på golfbanan?” Jens Sjöberg, Borätt Forum.

Senast 08:30 checkar ni in för tävlingen på plats och delas in i lag. Prisutdelning och gemensam lunch i den trevliga restaurangen med gott avstånd avrundar dagen som vi hoppas att just du är med på! Priser kommer att delas ut till tävlingens tre bästa resultat. Alla golfdeltagare oavsett resultat får även ett års Premiumedlemskap inkluderat i priset – alla är vinnare!

1a pris: Medalj, 4 timmars gratis juridisk/teknisk rådgivning. Presentkort på Dormys 1000 kr.
(en rådgivningstimme & ett presentkort till varje deltagare i bollen)

2a pris: Medalj, Presentkort på Dormys
750 kr. (ett presentkort till varje deltagare i bollen)

3e pris: Medalj, Dussin Pro v1 Titlest
(ett dussin till varje deltagare i bollen)

Närmast hål: Greenlagare & Solglasögon

Längsta drive: Tiger Head Cover, Solglasögon & Eleiko Training Kettlebell 20 kg

Ta med en styrelsekollega och anslut för årets absolut skönaste golftävling. Anmälan öppnar redan idag och antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag i formuläret nedan!

Vad ingår under i priset?

Greenfee 18 hål

1 års Premiumedlemskap i Borätt Forum (Värde för föreningen, SEK 3500)

Lunch & kaffe

Goodiebag (peggar, vattenflaska, snacks)

Chans till fina priser!

Pris: 1000 kr exklusive moms.

  Anmälan BorättGolfen  Bokad är din plats först när betalning inkommit, så se till så fakturan betalas i god tid. Vi på Borätt Forum är såklart måna om allas säkerhet och kommer följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Då eventet är utomhus möjliggör det en god distans till alla deltagare. Skulle vi se en ökad smittspridning som gör eventet icke genomförbart meddelas alla deltagare minst tre (3) veckor innan start och pengarna betalas tillbaka till angivit konto mot ett betalningskvitto från er. Vid sjukdom i anslutning till eventet stannar du hemma och kontaktar oss.

  AnnonsCupola
  AnnonsAndrés Måleri
  AnnonsStorholmen Kvadrat
  AnnonsKTC
  AnnonsGarageportexperten Sverige AB
  AnnonsHAGS AB Aneby
  AnnonsHisskonsulterna
  AnnonsDWOQ Project Management
  AnnonsMaries puts & städ
  AnnonsInCharge Vattenfall
  AnnonsCertego
  AnnonsSecor
  AnnonsCC Plåt
  AnnonsGullikssonsEl
  AnnonsAvloppsteknik
  AnnonsPartGroup
  AnnonsRS Rörservice
  AnnonsBolander
  AnnonsEleiko
  AnnonsBrandkontoret