AnnonsMiele

Borättkväll i kombination med invigning av våra nya lokaler i MeetPort!

28 mar 2019

Vi firar också att Storholmen Förvaltning fyllt 25 år. Därför blir det överraskningar som är utöver det vanliga och en kväll att minnas med mat och dryck. Efter föreläsningarna tar The Lux över med den bästa musiken från 70-talet och framåt. Helt kostnadsfritt

Torsdagen den 11 april inleder vi våren i våra nya spännande lokaler, fullt utrustade med senaste teknik. Här utlovas en ny fräsch tappning av våra klassiska och populära Borättkvällar. Vi ser fram emot att umgås och få till oss ny kunskap, konkreta tips och råd att ta med oss hem. Som vanligt blir det god mat och dryck innan vi startar upp.

Följande experter som presenteras nedan kommer att vara på plats:

Bolander & Co,som med över 40 års erfarenhet som försäkringsrådgivare och skadekonsulter hjälper vi våra kunder att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar.

Brandexperten, Brandsäkerhet och brandskyddsarbete.

Avloppsteknikger sin syn på hur ni i styrelsen kan hantera stambytesfrågan med mera.

Checkit Healtcare är kvällens livräddare. De kommer och demonstrerar sin hjärtstartare som borde vara en självklarhet i alla BRFer.

Storholmen Förvaltning berättar om underhållsplanen kopplad till föreningens budget, lär känna ditt hus och frågor kring bostadasrättslagen och stadgefrågor

E-Gainär ett teknologibolag som länkar intelligent programvara, big data och mänsklig expertis för att tillhandahålla självoptimerade och energieffektiva byggnader.

ERA Real Estate har stor erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med lokaluthyrning och allt vad det innebär. 

Gerox ABjobbar med Bergvärme, frånluftsåtervinning och driftövervakning i kombination med fjärrvärme. Gerox AB hjälper föreningen att skräddarsy den bästa lösningen för just er!

Vi startar upp med mat och dryck från 17.15 för att vara startklara senast kl 17.45. Naturligtvis blir det också fikapaus och tid för mingel med experter och styrelsekollegor. Efter programmets slut kommer det andra överraskningar. 

Mejla namn på de som kommer och vilken förening ni representerar till info@borattforum.se. Den här kvällen bjuder vi in alla styrelser gratis för att fira tillsammans!

Vi inleder våren 2019 på bästa sätt, tillsammans med er kära styrelser. 

Att ta sig hit är enkelt, T-bana till Skärmarbrink, eller Globen. Adress Borätt Forum Pastellvägen 6 i Johanneshov.

Vi ser fram emot en trevlig och innehållsrik kväll tillsammans,

Lizze

Föregående artikel ”Ett bra gäng i min brf-styrelse”
Nästa artikel Nisses krönika: Hur mycket ska styrelsen få betalt?

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här