AnnonsMiele

Kära Prenumerant av tidningen Borätt!

5 dec 2014

Sedan i juni i år har mina kollegor ringt runt till mottagare av Tidningen Borätt för att uppdatera mottagare samt adress för tidningen Borätt.

Vi har ju informerat under året via ledaren i tidningen, att vi nu uppdaterar alla våra register så att rätt person får tidningen samt att rätt mottagaradress finns i vårt system. För att säkra att alla våra register är uppdaterade så behöver vi din hjälp! Många gånger ligger gamla styrelsemedlemmar kvar i vårt adressregister, vilket betyder att du som faktiskt sitter i styrelsen idag inte får tillgång till Tidningen, och kanske till och med aldrig har sett den!

 

För att vi ska säkerställa att just du och din förening får tidningen framöver ringer vi nu runt till alla som står som mottagare av tidningen Borätt och uppdaterar kontinuerligt. Det är ett mycket stort arbete, och kommer att ta tid. Därför får du gärna ta kontakt med oss för att se vem tidningen går till i just din förening.

 

Vi rekommenderar att ni tar tidningen direkt till föreningens brevlåda för att ni inte ska behöva komma ihåg att ändra mottagare varje gång ni byter styrelsemedlemmar.

 

Fakturan för prenumerationen är en annan viktig sak att uppdatera. I det fall ni har en ekonomisk förvaltare som sköter detta bör vi få deras adress att skicka prenumerationsavin till.

 

En årsprenumeration kostar endast SEK 300, och ett paket till hela styrelsen SEK 750.

 

Tidningen Borätt är till för dig och din styrelse, och syftet är att ge dig konkreta råd, tips och hjälp i ditt styrelsearbete, och vi hoppas att du kommer att ha både nytta och glädje av Borätt under 2015. Dessutom kommer det ut 6 nummer 2015, istället för som i år 5 nummer.

 

Så, välkommen till ett nytt Borättår 2015!

 

Lizze Sjöberg

Ansvarig för Borätt Forum och Tidningen Borätt

Lizze@borattforum.se

Föregående artikel K2/K3
Nästa artikel Nyval!

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här