AnnonsStyrelsesupport

Nu drar Borätt Forum igång våra efterlängtade Kafferep!

Vi är många som längtat efter ett vanligt liv med fysiska möten och gemytlig samvaro så nu är det dags att ses! Kom och drick kaffe hos oss, prata med andra styrelsemedlemmar och möt delar av teamet på Borätt Forum. Helt enkelt utan annan agenda än att vi ska ha trevligt tillsammans.

Anmäl ert intresse nedan så kommer vi så snart som möjligt att servera kaffe till styrelsemedlemmar på just er ort!

Borätt Forum Kafferep

Borätt Forum har stöttat er i styrelsearbetet sedan 1970 och en hel del har hänt sedan dess. Alla föreningar har varit igenom styrelseförändringar, renoveringar, stora och små projekt. Husen har digitaliserats, era medlemmar vill idag kunna ladda bilen via elnätet, pärmar och dokument förvaras nu i ett cybermoln.

Vissa saker är dock sig lika. Vi får ofta höra att ni vill träffas. Ja ni styrelsemedlemmar och grannföreningar, för att dela erfarenheter med varandra. Vi tror att den fysiska kontakten blir allt viktigare och något som inte kan ersättas av nya tekniska lösningar – därför bjuder Borätt Forum in till kafferep!

Vi bokar upp lokal, bjuder på kaffe med kaka och skapar en trevlig mötesplats för er. Hit kommer ni som vill dela erfarenheter inom styrelsearbetet och lära av varandra, samtala och ha en trevlig eftermiddag. Inget inträde, inga förpliktelser.

Vi hoppas att vårt kafferep kan bli en återkommande aktivitet, och att vi kan anordna kafferep land och rike runt. Vi vill därför veta var ni vill mötas. Anmäl ert intresse nedan så kommer vi så snart som möjligt att servera kaffe till styrelsemedlemmar på just er ort!

  Intresseanmälan Borätt Forum Kafferep


  AnnonsSecor
  AnnonsHisskonsulterna
  AnnonsBolander
  AnnonsInCharge Vattenfall
  AnnonsAvloppsteknik
  AnnonsGullikssonsEl
  AnnonsKTC
  AnnonsBrandkontoret
  AnnonsSSG_Nordic
  AnnonsMaries puts & städ
  AnnonsRS Rörservice
  AnnonsEleiko
  AnnonsCupola
  AnnonsCC Plåt
  AnnonsPartGroup
  AnnonsGerox
  AnnonsTubus
  AnnonsStorholmen Kvadrat
  AnnonsAndrés Måleri
  AnnonsGarageportexperten Sverige AB