Borätt Forum Kafferep

Just nu befinner vi oss fortfarande i pandemin men vi ser fram emot hösten med förhoppning om att kunna träffas igen.
Anmäl därför er brf-styrelse och sprid ordet till era grannföreningar redan nu så hoppas vi att vi ses i höst! Fyll i intresseanmälan nedan.

Borätt Forum har stöttat er i styrelsearbetet sedan 1970 och en hel del har hänt sedan dess. Alla föreningar har varit igenom styrelseförändringar, renoveringar, stora och små projekt. Husen har digitaliserats, era medlemmar vill idag kunna ladda bilen via elnätet, pärmar och dokument förvaras nu i ett cybermoln.

Vissa saker är dock sig lika. Vi får ofta höra att ni vill träffas. Ja ni styrelsemedlemmar och grannföreningar, för att dela erfarenheter med varandra. Vi tror att den fysiska kontakten blir allt viktigare och något som inte kan ersättas av nya tekniska lösningar – därför bjuder Borätt Forum in till kafferep!

Vi bokar upp lokal, bjuder på kaffe med kaka och skapar en trevlig mötesplats för er. Hit kommer ni som vill dela erfarenheter inom styrelsearbetet och lära av varandra, samtala och ha en trevlig eftermiddag. Inget inträde, inga förpliktelser.

Vi hoppas att vårt kafferep kan bli en återkommande aktivitet, och att vi kan anordna kafferep land och rike runt. Vi vill därför veta var ni vill mötas. Anmäl ert intresse nedan så kommer vi så snart som möjligt att servera kaffe till styrelsemedlemmar på just er ort!

  Intresseanmälan Borätt Forum Kafferep


  AnnonsCC Plåt
  AnnonsPartGroup
  AnnonsSSG_Nordic
  AnnonsHAGS AB Aneby
  AnnonsSecor
  AnnonsILOQ
  AnnonsBrandkontoret
  AnnonsEleiko
  AnnonsGerox
  AnnonsVästerorts BMF
  AnnonsPercap
  AnnonsBolander
  AnnonsCertego
  AnnonsInCharge Vattenfall
  AnnonsGullikssonsEl
  AnnonsHisskonsulterna
  AnnonsStorholmen Kvadrat
  AnnonsKTC
  AnnonsGarageportexperten Sverige AB
  AnnonsMidsummer