AnnonsElectrolux

Möt Borätt Forums partner iLOQ

6 apr 2021

Nästa partner till Borätt Forum som ska presenteras är iLOQ. Ett företag som bland annat erbjuder smarta och säkra lås- och passersystem för byggnader och utrymmen som används dagligen. 
Borätt Forum har pratat med Monica Andersson, Sales Assistant på iLOQ.

Hur länge har ni varit partner till Borätt Forum? Vad hoppas ni kunna bidra med och vad vill ni få ut av partnerskapet?
iLOQ
Monica Andersson.

– Vi är nya partner från och med i år. Vi hoppas självklart att vi når ut till fler bostadsrättsföreningar och att de ser nyttan av värdet att installera våra system. Det är ju en win-win för alla.
– Vi vill skapa möjligheter!

Vad finns det för fördelar med digitala nycklar?

– Hög säkerhet och låga kostnader. Det är mycket enkel och snabb hantering och nycklarna möjliggör omedelbara förändringar. Tappas en nyckel bort eller blir stulen, kan man snabbt och billigt ta bort dem från systemet och ersätta med nya behörigheter. Om du tappat din nyckel låser man den vilket gör att om någon obehörig skulle hitta den fungerar den inte.
– Låsen kräver inte batterier eller anslutning till elnät, så de fungerar alltid.
– Tre tunga anledningar till att välja digitala nycklar och låssystem är att det är miljövänligt, ekonomiskt och framförallt säkert.

Hur vanligt är det att en brf byter till digitala låssystem?

– Det är så enkelt. En stor majoritet som vi kommer i kontakt med byter till digitala system. Säkerheten kan hållas på största nivå i hela fastigheten det är det som gör det så bra.
– Det är styrelsen i bostadsrättsföreningen som fattar beslutet om digitala låssystem ska införskaffas.

Faktaruta

iLOQ erbjuder smarta och säkra lås- och passersystem för byggnader och utrymmen som används i dagligt bruk. iLOQ tillgodoser även industri- och försörjningssektorn med mobila, digitala lösningar för effektiv behörighetsdelning och -förvaltning. Som en av branschens ledande innovatörer har vi en stark portfölj av säkra och hållbara produkter designade för att göra vardagen enklare.

Föregående artikel Ordförande sedan 1975
Nästa artikel Skenande avgälder leder till fler rättegångar i Göteborg

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här