AnnonsStyrelsesupport

Möt Borätt Forums partner PartGroup

9 mar 2021

Borätt Forums fortsätter att presentera sina partners och nu är det dags för PreBad som är en del av PartGroup. PartGroup består av sex dotterbolag som arbetar med ”industriella byggmetoder, anpassade för framtiden.”

Borätt Forum har ställt några frågor till Anders Byström, Commercial director på PartGroup.

Anders Bystrom PartGroupHur länge har ni varit partner till Borätt Forum?

– Vi har varit i partner i snart ett år. Vi var även med och pratade på en Borättkväll där vi presenterade oss och fick svara på några frågor.

Beskriv affärsidén!

– Vi brukar kalla det en badrumsmodul i platta paket. Det kommer färdigkaklade väggar och allt övrigt material färdigtillverkat i fabrik. Till skillnad från traditionella byggen spenderar vi inte så mycket tid på plats och bygger upp badrummen. Våra produkter kommer färdigproducerade så vi inte behöver störa de boende lika länge.

– Vi bygger upp badrummen inne i det gamla badrummet. Det är ”plug and play”.

– Vår produkt är billigare, den är mer hållbar på sikt och renoveringen går mycket snabbare.Det blir aldrig ett problem med mögel eller fukt i framtiden. Problemet är den konservativa byggbranschen. Man är rädd för att pröva någonting nytt (vår produkt).

Vad är fördelarna gentemot konventionell badrumsrenovering?

– Tiden. Hållbarheten. Det kommer inte bli problem med fukt och mögel i framtiden. En hållbar process. Jag begriper inte varför bostadsrättsföreningar inte skulle vilja välja ett billigare alternativ. De kan bo kvar under renoveringstiden. Det finns massa grejer man vinner på och vi har inte haft en enda missnöjd kund.

Faktaruta

PartGroup – sex systerföretag med rationellt industrialiserat byggande i fokus.

PreBad – Erbjuder prefabricerade badrumsmoduler för stambyten som möjliggör att ett stambyte kan utföras på tio dagar. Med säte i Gävle men den huvudsakliga produktionen är i norrländska Sangis.

1 Kommentar

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här