Notiser

Det kan bli svårare att ombilda till brf

Notiser 26 feb 2021 Bostadsminister Märta Stenevi vill försvåra möjligheten att omvandla hyresfastigheter till bostadsrättföreningar. "Det skulle alltså krävas ett politiskt beslut att ändra upplåtelseform", säger hon till DN.
1

Möt Borätt Forums partner Maries Puts & Städ

Notiser 26 feb 2021 Det har blivit dags för oss att presentera Maries Puts & Städ. Ett företag som arbetar med städning i bostadsrättsföreningar och fastigheter.

Borättkväll 11/3 – Medlemmarnas bästa

Notiser 25 feb 2021 Temat för kvällen är “För medlemmarnas bästa” – Under kvällen ger vi tips och råd till styrelsen hur de ska göra sin brf mer attraktiv för de boende medlemmarna i föreningen.   ...
AnnonsBorätt Forum

Borätt Forum Rådgivning: Möt Lars och Peter

Notiser 25 feb 2021 Lars Svingdahl och Peter Niemeyer arbetar med rådgivning på Borätt Forum. I sitt arbete hjälper de brf:er med bland annat miljö- och energifrågor.

Rekordstort intresse för bostadsmarknaden under 2020

Notiser 25 feb 2021 Enligt Hemnets årskrönika har bostadsintresset legat på högstanivåer under stora delar av 2020.

Efter avslöjandet: Ola Serneke avgår som VD

Notiser 24 feb 2021 VDn för Serneke, som bygger Sveriges högsta bostadshus, Karlatornet i Göteborg, Ola Serneke, avgår efter GPs avslöjande om hans aktivitet på Placera Forum.

Stockholm växer inte längre snabbast

Notiser 23 feb 2021 Ökad utflyttning till andra delar av landet och en minskad invandring gjorde att befolkningsökningen i Stockholm stannade på beskedliga 1 478 personer.

BM Luft partner till Borätt

Notiser 23 feb 2021 BM Luft är partner till Borätt sedan sommaren 2020, och än är partnerskapet i sin linda. Borätt har pratat med företagets vd Micke Östlund om partnerskapet.
AnnonsJurideko

Investmentbolagen lockas till fastighetsförvaltning

Notiser 23 feb 2021 Står branschen inför en konsolidering? Investmentbolagen förvärvar allt fler fastighetsförvaltare på den svenska marknaden. Vilka effekter det kommer ha på marknaden är svårt att förutspå, men det är en utveckling som har gått fort. 

Expertens tips: Så spar ni pengar till er bostadsrättsförening

Notiser 22 feb 2021 Det kan vara en utmaning att driva en bostadsrättsförening. Det handlar inte bara om att få folk att sitta i styrelsen. Man behöver även sköta om ekonomin.
1