AnnonsMiele

Nytt nummer av Borätt ute nu!

15 sep 2022

I nya numret av Borätt lär dig mer om hur du sparar energi i dessa kristider. Brf Furan i Oxelösund har halverat sina energikostnader och inte höjt avgifterna på elva år. Föreningen har vunnit flera utmärkelser och miljöpriser.

Ingrid Westman tröttnade på att byggbranschen inte tog klimatfrågan på allvar och tog saken i egna händer. Möt en tvättäkta miljökämpe!

Många bostadsrättsföreningar kämpar med skenande energikostnader, höga kostnader för drift och förvaltning och system som inte levererar jämn inomhustemperatur. Läs om möjligheterna med digitalisering.

Han går upp i ottan medan barnen sover gott hemma. Möt Per Theorin, projektledare på DWOQ Project Management, som styr de fyra sönerna digitalt och har järnkoll på vem som har borstat tänderna eller inte även när han är hemifrån.

Kan föreningen själv hålla i byggnationen av en fastighet för föreningen? Javisst! Läs om hur brf Villa Mälarhöjden gjorde.

Är rätt färg bara en fråga om tycke och smak? Nej! färgsättning av fasader kräver djup kunskap. Läs intervjun med Yvonne Lomborn, expert på färgsättning av äldre fastigheter.

Borätt når styrelserna i Sveriges drygt 28 000 bostadsrättsföreningar.

Föregående artikel Inflationen steg till 9 procent i augusti
Nästa artikel Mer än dubbla utgifter för en familj med två barn

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här