AnnonsMiele

Stora Ordförandedagen – en unik dag och härlig kväll! 

22 jul 2022

Den närmar sig – den Stora Ordförandedagen den 1 oktober på Norra Latin i Stockholm. Här ges ett unikt tillfälle att mingla och få tips, inspiration och idéer från framgångsrika och erfarna styrelsemedlemmar från norr till söder i vårt avlånga land.  

Mingla och få tips, inspiration och idéer från framgångsrika och erfarna styrelsemedlemmar från norr till söder i vårt avlånga land.  Foto: Adobe Stock

Borätt Forum bjuder på överraskningar, inspiration, engagemang och de allra bästa tipsen för hur ni ska ta er bostadsrättsförening till nästa nivå. Bland föreläsarna märks Arturo Arques, Swedbank, som föreläser om vad som väntar efter valet vad gäller ekonomi, räntan och inflationen i dessa orostider. Ett antal bostadsrättsföreningar berättar från scenen om sina erfarenheter av styrelsearbete. Hur skapar man en riktigt bra sammanhållning i föreningen? Hur får man till en kölista till styrelsen? Hur kan man med enkla medel skapa gemensamma utrymmen som alla längtar efter att använda? Konkreta råd och tips kring allt som rör föreningen och styrelsearbetet.  

Sveriges bästa brf

Konferencier är Chris Härenstam – ett känt och omtyckt namn från SVT. Under eventet premiärvisas det första avsnittet av TV-serien ”Sveriges bästa brf!”. Framåt kvällen äter vi gott och minglar till skön musik. Den världskända barbershopgruppen Zero8 uppträder på scenen. Kvällen rundas av med ett sprakande disco med den bästa musiken från 70-, 80-, och 90-talen. 

Anmäl dig och dina styrelsekollegor till en fullspäckad dag av kunskap, konkreta råd om hur ni kan öka engagemanget i föreningen. En unik dag och en härligt underhållande kväll. Välkomna! 

 

  Anmälan Stora Ordförandedagen

  Föregående artikel Alla kan bidra till minskad vattenanvändning
  Nästa artikel Stopp i avloppet – vems ansvar?

  Lämna ett svar

  Skriv din kommentar!
  Skriv ditt namn här