AnnonsMiele

Borätt Forum Styrelsesupport till våra Premiummedlemmar

Listan kan göras lång över de olika saker vi på Borätt Forum gör för styrelser i Sveriges alla bostadsrättsföreningar, och som Premiummedlem har ni tillgång till allt. Vårens nyhet med nyttiga dokument och mallar för styrelsen har varit uppskattad, men vi stannar inte där. Nu kan alla Premiummedlemmar ringa eller mejla vår styrelsesupport och få tips, råd samt snabba svar på frågor som dyker upp.

– Då styrelsen har det yttersta ansvaret för föreningen är det helt naturligt att man vill stämma av vissa saker med sakkunniga experter. Även om man har en förvaltare, eller har god kunskap i styrelsen själv, är det alltid bra med ett extra utlåtande, säger Peter Niemeyer, VD på Borätt Forum.

Så vad kan man som Premiummedlem förvänta sig av Borätt Forums styrelsesupport? Tanken är att ni i styrelsen ska få svaren av de som vet. Det kan röra sig om frågor som rör bostadsrättslagen, praktikaliteter och formalia inom styrelsearbete, stadgar, försäkringsfrågor, tekniska frågor, och förhållanden mellan medlemmar och styrelse.


– I vissa fall kan ett ärende vara så omfattande att styrelsen varken kan eller vill hantera ärendet själv. Då kan vi på Borätt Forums Styrelsesupport och Rådgivning hjälpa till att driva hela ärendet. Premiummedlemmar har 10 % rabatt på våra priser. Styrelsesupporten är tillgänglig vardagar mellan 09:00-17:00, och hemsidans funktioner finns tillgängliga i inloggat läge, berättar Peter Niemeyer.

I funktionen Frågor & Svar kan Premiummedlemmar få svar av över 30 olika experter med specifik branschkunskap som står redo att hjälpa till.Genom Premiummedlemskapet hjälper vi er styrelse med kunskap, inspiration, tips, råd och våra tjänster.

  Kontakta Styrelsesupport


  Bli Premiummedlem

  Borätt Forum Rådgivning

  Borätt Forum Styrelsesupport

  Borätt Forum Ekonomisk förvaltning

  Har ni drabbats av vattenskada i er förening?

  Vi hjälper er med försäkringsskador som till exempel vatten- och brandskador.