Succé för vår Borättkväll!

Gästerna anlände och det blev fler än de som var föranmälda trots ”gråsuggor” och avspärrningar av Blasieholmen pga president Obamas besök. Mycket glädjande!

Succé för vår Borättkväll!

Gästerna anlände och det blev fler än de som var föranmälda trots ”gråsuggor” och avspärrningar av Blasieholmen pga president Obamas besök. Mycket glädjande!

Upplägget för denna kväll var att vi började med mat och dryck vilket visade sig vara en toppenidé. Gästerna var lite småhungriga när de anlände vid kl 18.00.

Efter maten påbörjades våra föreläsningar stationsvis, deltagarna var indelade i grupper. De stationer som deltagarna besökte var

SBA, brandskyddsarbete
Bolander & Co, försäkringsfrågor
Secor och Windoor, säkerhetsdörrar och inglasning
Räntekollen med ränteupproret
Underhållsplan och praktiskt styrelsearbete

Därutöver hade vi en räntehörna där deltagarna kunde lämna in sina räntor till räntekollen.

I vimlet under kvällen intervjuades några av deltagarna.

Här är några av rösterna:

Ulrika och Maria från Brf Solbacken; – Vi upplever kvällen som intressant och lärorik och känner oss varmt välkomna och gillar arrangemanget.

Jarlis från SGB, Solna; – Jag har en idé om att Borätt Forum kunde ha en räntesnurra för insättning av kapital.

Maria och Lena från Brf Flossamattan; – Vi tycker att stämningen är på topp och tycker att brandskyddsföreläsningen var mycket intressent och lärorik. Upplägget och schemat är mycket välplanerat.

Torvald, Karl och Hans-Erik från Brf Armborstet; – Vi tycker att förläsningarna är intressanta med lagom mycket information och känner oss nöjda med kvällen.

Det samlade intrycket av kvällen är att den var en succé där deltagarna har knutit nya kontakter och fått värdefull information att ta med sig hem för fortsatt arbete i sina föreningar.

Inge Hjalmarsson

Webbredaktör

Kontakta Borätt ForumcitatteckenVi bytte visitkort och ska hålla kontakten

citatteckenBorätt Forum är platsen där de som vill veta möter de som vet

Borättkvällar 2019

21 Februari

28 Mars

12 September

7 November

Kvällen startar kl 17.15 och slutar ca 21.00. Och, som sagt, antalet platser är begränsat så se till att anmäla dig och din styrelse omgående. Observera att senaste anmälningsdatum är 3 dagar före respektive Borättkväll. Vi håller till i Borätts lokaler på Blasieholmsgatan 4a, 5 tr.

Vi startar upp med mat och dryck från 17.15 för att vara startklara senast kl 17.45. Naturligtvis blir det också fikapaus och tid för mingel med experter och styrelsekollegor.

Mejla namn på de som vill komma, vilken förening ni representerar och vilket datum ni önskar vara med på till lizze@borattforum.se. Priset är 200 kr per person eller 800 kr för hela styrelsen (fler än 4 personer). Betalas till bankgironummer 743-5068.

AnnonsCupola
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsRS Rörservice
AnnonsStorholmen Kvadrat
AnnonsPercap
AnnonsEleiko
AnnonsSSG_Nordic
AnnonsCertego
AnnonsCC Plåt
AnnonsGarageportexperten Sverige AB
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsBolander
AnnonsHAGS AB Aneby
AnnonsGerox
AnnonsGullikssonsEl
AnnonsHisskonsulterna
AnnonsILOQ
AnnonsSecor
AnnonsPartGroup
AnnonsInCharge Vattenfall