AnnonsMiele

Tack för en fantastisk Borätt-kväll!

24 okt 2014

Igår, torsdag den 23e oktober, hölls Borätt-kvällen här på Blasieholmsgatan 4A. Det var en minnesvärd kväll med trevligt sällskap och mycket kunskap.

Hej på er!

 

Tusen tack till alla er som tog er tid att delta i och förgylla vår Borättkväll!

 

Ännu en Borättkväll med mycket kunskapsöverföring, och information om styrelsens ansvar från våra experter. Det finns mycket man inte vet – vare sig man har suttit i styrelsen länge eller om man är helt ny. Det finns alltid nya saker att lära om och det finns alltid saker som är bra att repetera. Brand är ju ett typiskt sådant exempel, där Hasse från Cupola stod för informationen.

 

Juridiska frågor är ju heller inte något område där gemene man besitter så mycket kunskap, det blev mycket tydligt hos Sofie och Adam, från Bostadsjuristerna, då många ville stanna kvar för att ställa fler frågor.

 

Evert och Richard från Secor berättade om säkerhetsdörren, som inte bara är till för att stänga ute tjuven, utan framför allt för att stänga ute branden och den farliga brandröken.

 

Comfort och LK som var med oss för första gången pratade stamkasetter och värme och beskrev problematiken runt att det sällan är lika varmt hos alla medlemmar i föreningen och vad kan man göra då. Här var det Linda och från Comfort och kurt och Gert från LK systems som höll hov.

 

Som vanligt var det kort om tid för Eric Rubenson från Bolander & Co att berätta om försäkringslösningar och skadeärenden, då det är ett ämne som alltid är aktuellt och där det finns mycket frågor och även om en timma fanns till förfogande skulle tiden rinna iväg.

 

Urban från Storholmen Förvaltning berättade om värdet för föreningen att jobba med sin underhållsplan, och Thomas pratade om att man ska ha koll på likviditeten i sin förening, vilket också var ett uppskattat inslag.

 

Som vanligt var alla nöjda och glada när de gick hem och jag fick många positiva kommentarer, både från våra gäster och experter. Bra information och svar på många frågor. Också insikt i styrelsens ansvar och vad man ska tänka på.

 

Med andra ord – ännu en lyckad Borättkväll

 

Med det önskar jag er en trevlig helg och på återseende!

 

Lizze

Föregående artikel Inför stadgarna och avgifterna är alla medlemmar lika
Nästa artikel Ramavtalsförhandlingar i Stockholms stad

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här