AnnonsMiele

Tidningen Borätt behöver din adress!

19 aug 2014

I skrivande stund sker en stor uppdatering av vårat adress- och prenumerationsregister, och här behöver vi er hjälp.

För att du och din styrelse ska försäkra er om att ni fortsatt får ta del av tidningen Borätt och den kunskapsöverföringen som tidningen medför till din styrelse, så behöver vi tillsammans se till så att tidningen kommer till rätt personer. Det är alltid en utmaning att hålla våra register uppdaterade då hela eller delar av styrelsen byts ut varje år. I många fall glöms det bort att meddela oss på Borätt om dessa ändringar, vilket gör att personer som utgått från din styrelse får tidningen istället för de nya styrelsemedlemmarna som tillkommit. 

I och med denna stora uppdatering har vi nu lanserat ett specialerbjudande, allt för att det ska bli så smidigt och förmånligt för er kunder som möjligt att förnya era gamla prenumerationer! Erbjudanet ser ni här nedan.

  • En årsprenumeration av tidningen Borätt kostar SEK 300 kronor.
  • En årsprenumeration av tidningen Borätt med "Styrelsepaketet" kostar SEK 750 kronor, där HELA styrelsen oavsätt antal, får varsin tidning och även en varsin trisslott.

Vi jobbar i dagsläget hårt med att informera er prenumeranter om detta via personliga telefonsamtal, brevutskick, e-mail och på hemsidan.

 

Hör av er till oss på Borätt för att säkerhetsställa att din nuvarande styrelse kommer att få ta del av nästa nummer som kommer ut den 26e September!

 

Hälsningar Redaktionen

Föregående artikel Se upp! Borätter kan delas upp orättvist..
Nästa artikel Borätt-kväll

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här