Tips från en förening i Långbro Park under Coronatider

I dag fick vi ta del av ett väldigt fint och bra skrivet informationsbrev som en bostadsrättsförening i Långbro Park, Stockholm, delat ut till sina medlemmar. Nedan kan ni ta del av brevet.

Information
Det är med ödmjukhet, glädje och beundran som styrelsen noterat den hjälpsamhet och omtanke som ni medlemmar visar varandra i dessa orostider när Corona – viruset härjar som värst.

Styrelsen vill med dessa rader framföra vårt innerligt och varma tack för Ert engagemang att hjälpa varandra. I en tid när landet och medborgarna står inför stora prövningar, visar många av Er medlemmar prov på vad medmänsklighet och omtanke innebär i praktisk handling. Inom loppet av några dagar har flera medlemmar tagit egna initiativ och satt upp lappar i sina respektive portuppgångar och erbjudit sina tjänster med att hjälpa till när behov så föreligger.

Som exempel skrev en medlem följande:
” Hör eller vet Du någon som exempelvis behöver hjälp med att handla, få en enkel tillsyn genom att plinga på dörren eller telefonsamtal för att checka av att allt är okej, står vi till förfogande ”

Finare och bättre går det inte att uttrycka sig.

Övrigt: Styrelsen har tagit på sig rollen att dagligen gå runt och torka av dörrhandtag, hissknappar med mera. Styrelsen hoppas att med dessa enkla rader, kunnat förmedla vår beundran för Ert engagemang, initiativ och agerande i denna allvarliga situation som vi alla befinner oss i.
STORT TACK

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *