AnnonsMiele

Uppdatering av mottagare av Tidningen Borätt

5 jul 2016

Viktigt meddelande från redaktionen i Borätt. Till dig som sitter i styrelsen i din bostadsrättsförening! Hoppas att du har det sommarskönt, och att du njuter av tillvaron. Jag vill informera dig om att vi på Borättredaktionen går igenom registret över alla mottagare av tidningen Borätt. Detta gör vi för att säkerställa att tidningen går till rätt mottagare.

Stockholm 2016-07-05

 

Till dig som sitter i styrelsen i din bostadsrättsförening!

Hoppas att du har det sommarskönt, och att du njuter av tillvaron.

Jag vill informera dig om att vi på Borättredaktionen går igenom registret över alla mottagare av tidningen Borätt. Detta gör vi för att säkerställa att tidningen går till rätt mottagare.

Tidningen Borätt kommer ut 6 gånger per år till de som prenumererar. Vi har noterat och fått påstötning från många föreningar om att de saknar sin prenumerationsavi och vill betala för att inte riskera att bli av med sin prenumeration.

Därför passar vi på under sommaren och början av hösten att kontakta alla som vi vet tar emot tidningen och för att ställa frågan om vem som ska ha tidningen samt få leveransadresserna och fakturaadresserna uppdaterade.

Som du kanske vet så får du som prenumerant förutom tidningen Borätt, hjälp i juridiska frågor, ekonomi och styrelsearbete och teknik. Dessutom har du också tillgång till våra experter i Borätt Forum helt kostnadsfritt.

Jag hoppas att du fortsatt vill ha tidningen Borätt till din styrelse och jag rekommenderar dig att ställa tidningen till styrelsens brevlåda för att slippa ändra mottagare när styrelsemedlemmar byts ut.

Jag tillsammans med mina kollegor hoppas att du får nytta och glädje av tidningen Borätt och hela Borätt Forum även fortsättningsvis, och jag utlovar ett mycket spännande nummer i september.

Om du vet med dig att mottagare behöver uppdateras är du välkommen att skicka e-mail direkt till oss på info@borattforum.se. 

Väl mött i september, och trevlig sommar,

 

Lizze Sjöberg, redaktör Borätt Forum och tidningen Borätt

 

 

 

Föregående artikel Skadefrågan
Nästa artikel K2 eller K3? Fel i UC? Störningsanmälan? Serviceavtal? Indexering?

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här