AnnonsMiele

Vårfeeling

13 apr 2018

Äntligen är våren här, fira det med oss på Borätt Forum! Boka Borättkvällen den 18 april, då vi har två prominenta gästtalare:…

Först ut är Arturo Arques, ekonom från Swedbank. Känner ni igen namnet är det kanske för att han medverkar i SVTs morgonsoffa, och för er som varit hos oss tidigare på Borättkväll har kanske träffat honom tidigare. Arturo kommer att informera om budgetpropositionen 2018, SOU 2017:31 (Stärkt konsumentskydd på BR marknaden, hur påverkar det vårt styrelsearbete?) med mera! Eric Rubenson från Bolander & Co som är skadejurist och expert inom försäkring för bostadsrättsföreningen. Han tar upp ämnet vattenskador och vem är ansvarig för vad, samt hur styrelsen ska tänka kring försäkringar.

 

Vi startar upp alla kvällar med mat och dryck från 17.15 för att vara startklara senast kl 17.45. Naturligtvis blir det också fikapaus och tid för mingel med experter och styrelsekollegor. Vi avslutar kl 21.00.
Mejla namn på de som vill komma, vilken förening ni representerar och vilket datum ni önskar vara med på till info@borattforum.se. Priset är 100 kr per person eller 400 kr för hela styrelsen. Betalas till bankgironummer 743-5068.
Välkommen till Blasieholmsgatan 4a, 5 tr. Enklast tar du dig hit med tunnelbana, blå linje till Kungsträdgården.

Föregående artikel Nu sänder vi live från Borättkväll!
Nästa artikel Sitter er förening på ”dolda” tillgångar i form av råytor?

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här