AnnonsMiele

Varför ska du komma på Borättkvällarna den 11/4 samt 18/4

5 apr 2018

I en trevlig, öppen och lärorik miljö så får du chansen att ligga steget före när det nya ersätter det gamla.

Boka den 18 april redan nu om du inte redan har gjort det. Vi har två prominenta gästtalare:

Arturo Arques, ekonom från Swedbank, pratar ekonomi. Arturo kommer att informera om budgetpropositionen 2018, SOU 2017:31 (Stärkt konsumentskydd på BR marknaden, hur påverkar det vårt styrelsearbete?) med mera! Eric Rubenson från Bolander & Co som är skadejurist och expert inom försäkring för bostadsrättsföreningen. Han tar upp ämnet vattenskador och vem är ansvarig för vad.
 
11 april
blir det föreläsning om GDPR, (Den nya dataskyddsförordningen) och vad är ansvaret för föreningen i detta. Vill ni i föreningen veta hur ni, teoretiskt och praktiskt ska gå tillväga när GDPR är realiserad är detta perfekt för er.
 
Vi startar upp alla kvällar med mat och dryck från 17.15 för att vara startklara senast kl 17.45. Naturligtvis blir det också fikapaus och tid för mingel med experter och styrelsekollegor. Vi avslutar kl 21.00.
Mejla namn på de som vill komma, vilken förening ni representerar och vilket datum ni önskar vara med på till info@borattforum.se. Priset är 100 kr per person eller 400 kr för hela styrelsen. Betalas till bankgironummer 743-5068.
Välkommen till Blasieholmsgatan 4a, 5 tr. Enklast tar du dig hit med tunnelbana, blå linje till Kungsträdgården.

 

Föregående artikel Dags för energideklarationer igen
Nästa artikel Under våren lanserar vi förmånsklubben!

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här