AnnonsMiele

Webbverktyg förenklar jobbet för styrelsen

20 feb 2014

Det finns mer än de stora förvaltningsbolagens webblösningar, ”Styrelseverktyget” är ett exempel. Den som köper ekonomisk förvaltning från Hem och Fastighet får webbverktyg som förenklar livet.

– Vi har byggt verktyget själva och det ger föreningen en heltäckande, webbaserad lösning för intern- och extern- kommunikation. Dessutom erbjuder vi redovisning kring föreningens ekonomiska förvaltning i detalj, säger informationsansvarige David Walman på Hem och Fastighet. Bolaget har funnits i tio år och hävdar att deras webblösning är den i särklass mest avancerade i landet, samt att den uppskattas oerhört av användare i över 200 bostadsrättsföreningar. Främst finns dessa föreningar
i Stockholmsregionen, men några hittas även i Malmö, Göteborg och Åre. Vår lösning kanske kostar lite mindre än de som HSB eller SBC erbjuder, men inte mycket – det går att hitta billigare, erkänner David ärligt.
Hans främsta argument för lösningen är att den konstruerats genom samverkan med andra. Revisorsdelen har arbetats fram i samarbete med en erkänt duktig revisor och nya tekniska lösningar tillkommer i enlighet med användares efterfrågan.
 

 

Föregående artikel Blå Jungfrun först med passivlägenheter
Nästa artikel Fel påtvinga någon ny dörr

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här