AnnonsFrågor och svar

Borätt Forum Styrelsesupport

Borätt Forum Styrelsesupport är till för styrelsen och arbetar främst med frågor av juridisk karaktär.

Aktuellt

Många styrelser har nu en intensiv period då bokslutet och årsredovisningen för föregående år ska färdigställas, propositioner ska tas fram och motioner besvaras inför att kallelsen till årsstämman går ut. Avtackning ska ske för de ledamöter eller suppleanter som avgår och den nya styrelsen ska konstituera sig.

Oavsett vilka utmaningar er styrelse står inför kan det ibland vara skönt att ha ett bollplank eller kunna få rådgivning kring svårare frågor som gäller specifikt er förening. Vi hjälper styrelser runt om i Sverige dagligen och är väl insatta i alla frågor som rör styrelsearbetet – hör av er om ni undrar över något!

Några av de frågor som Styrelsesupport kan hjälpa styrelsen med:

Föreningsfrågor:

Vi hjälper er med viktiga frågor både inom juridik, GDPR, frågor gällande medlemmar och föreningen och inför stämmor.

Försäkringsärenden & störningar:

Vi hjälper er med olika försäkringsskador och tillhörande kontakter mellan olika parter. Vi hjälper även till med störningsärenden.

Avtal & förhandlingar:

Vi hjälper er med viktiga frågor inom olika typer av avtalsfrågor både internt och externt och även med uppsägningar.

Utbildning:

Vi vill hjälpa er att göra styrelsens arbete effektivare och därför erbjuder vi också utbildningar för styrelsen. Utbildningarna kan genomföras i våra lokaler men självklart även digitalt.

Kort sagt, Borätt Forum Styrelsesupport förstår styrelsearbetet, är regelbundet med i styrelsemöten och finns som stöd för er när ni behöver det.

  Kontakta Styrelsesupport  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Hjälp oss att bli bättre – gå med i Borätt Forums medlemspanel

  Dina åsikter, tankar, erfarenheter och kunskaper som styrelsemedlem i en bostadsförening är viktiga för oss på Borätt Forum. För att ytterligare öka vår kunskap och insikter om er bjuder vi nu in dig till vår medlemspanel.

  Vi hoppas du vill vara med!

  Anmäl dig här!

  Borätt Forum Rådgivning

  Borätt Forum Ekonomisk förvaltning