AnnonsElectrolux Professional AB

Lyckad Borättkväll

30 apr 2015

Fastigheten i fokus var temat på vår andra Borättkväll. Ett nytt upplägg som var mycket uppskattat både av våra besökare och experter. Det var en kväll med trevligt sällskap och glada ansikten.

Kvällen började i vanlig ordning med mingel samtidigt som det bjöds på mat och dryck. Våra gäster delades in i mindre grupper, som sedan gick runt på alla stationer där experterna presenterade sig själva och deras företag, och gav konkreta tips och råd hur man kan göra för att vårda sin fastighet och vad man bör tänka på när det händer saker. Experterna var, för er som inte vet, Gerox, Tresson, Avloppsteknik, Norlux Fönster och Storholmen Förvaltning.

Under kvällen kom många fram och berömde experterna och kvällens upplägg som ger alla gäster möjlighet att ställa sina frågor och få svar. Gästerna och experterna lämnade med glada miner och fulla av bra information, vilket är mycket roligt för oss på Borätt!

Här är en kommentar av Hans från brf Åsöterrassen :

– Tack för ytterligare trevlig kväll, med intressanta föreläsare i deras special område. God mat och dryck, och kul att träffa både Thomas och Urban som blivit proffs på att förklara en underhållsplan. Det som jag tyckte var mycket intressant var Avloppsteknik Sveriges AB föredrag vad man bör tänka på innan man beställer Ex. stambyte. Och även Getox var kul att höra eftersom vår förening en gång var mycket intresserade av bergvärme (fick tyvärr inget gehör på föreningsstämman).

Föregående artikel Ingves chocksänkning gav minimal effekt
Nästa artikel Gröna Husen jubilerade

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här