AnnonsElectrolux Professional AB

Möt Borätt Forums nya partner: HAGS

9 feb 2021

Borätt Forums partner presentation fortsätter. Näst ut är HAGS, ett företag som arbetar med att skapa mötesplatser utomhus för att ge de boende i bostadsrättsföreningarna en chans att umgås, träffas och lära känna varandra.

Borätt Forum har ställt några frågor till Mia Boozer, marknadschef på HAGS.

Hur kommer det sig att ni går in som partner till Borätt Forum nu?

– Vi hade kontakt under förra året och under hösten tog diskussionen fart. Bostadsrättsföreningar är intressanta för oss och vi känner att det är en bra tid för samarbete. Det är svårare just nu att komma i kontakt med människor. Detta blir en bra kanal för oss att nå ut till fler bostadsrättsföreningar, säger Mia Boozer.

Vad hoppas ni kunna bidra med till våra läsare och följare, styrelsemedlemmar i BRF, under året?

– Vi har ofantligt med kunskap då vi har jobbat med utemiljöer i 70 år. Under den tiden har vi hjälpt många bostadsrättsföreningar, säger Mia Boozer.

– Nu, mer än någonsin, är det viktigt med en trevlig uteplats. Vi har 10 säljare över hela landet som finns tillgängliga för möten och träffar för att ge tips på vad en förening kan göra, säger hon.

– Med en trevlig uteplats är det lätt att möta vänner och bekanta utomhus, säger Mia Boozer.

Vad är det bästa en brf kan göra för sin uteplats? Vad funkar för alla i föreningen och vad är populärt just nu?

– Att skapa grillplatser inom bostadsrättsföreningen är väldigt populärt, det är ju något som funkar för alla. Och vi har märkt av att fler satsar på grillplatser. Vi har även sett att flera föreningar vill ha utegym på gården, säger Mia Boozer.

– Att ha en lekplats man sköter om är bra för både familjer och föreningen i sig. Jag tror att en bra innegård kan höja värdet på hela bostadsrättsföreningen. Det ger nyinflyttade en chans att möta grannar och en plats där barnen kan leka med varandra, säger hon.

– En trevlig innegård blir en bra mötesplats, avslutar Mia Boozer.

Faktaruta

1948 grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby. Idag är HAGS en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness, park & stadsmiljö samt marint & bryggor. Många års erfarenhet och samarbeten har gjort HAGS lekutrustning till storsäljare över hela världen – vi tar leken på allvar.

Föregående artikel Konkurs: Om det otänkbara händer
Nästa artikel Lista 2021: Sveriges högsta bostadsrättsföreningar

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här