AnnonsElectrolux Professional AB

Möt Borätt Forums partner Gullikssons El

5 mar 2021

I serien presentationer av Borätt Forums partners har nu turen kommit till Gullikssons El AB. 

Borätt Forum har pratat med Gullikssons Els vd Roger Joffs.

Hur länge har ni varit partner till Borätt Forum och vad har partnerskapet betytt för er?

Gullikssons El

– Vi går in på andra året som partner till Borätt forum och så här långt har det bland annat inneburit en hel del uppdrag med att hjälpa bostadsrättsföreningar med framförallt elbilsladdning och mindre servicearbeten.

 

 

Vad ska föreningar vara uppmärksamma på när det gäller elsäkerhet?

– Att man använder sig av ett företag registrerat hos Elsäkerhetsverket för installationerna, vilket man kan kontrollera på deras hemsida, ”Kolla elföretaget”. Att fastighetsägaren har det fulla ansvaret för sin elanläggning och hur säker den är gällande exempelvis brandrisk och personskador. Det kan löna sig att göra en besiktning av anläggningen och få förslag på förbättringar. Elsäkerheten går ju hand i hand med ekonomin, en modernisering betyder ju både bättre elsäkerhet och lägre kostnader.

Varför tycker du att våra medlemsföreningar ska vända sig till Gullikssons El?

– Vår styrka är att vi är ett relativt stort företag, en trygg och långsiktig samarbetspartner som erbjuder en bred kompetens och ett gediget kunnande. Samtidigt inte större än att vi kan vara flexibla, lyhörda och se till att du får en personlig relation med den projektledare du arbetar med. Vi ställer gärna upp som konsulter inom våra olika teknikområden. Vill en förening exempelvis prata elbilsladdning, brandlarm eller annat så är det bara att höra av sig. Vi hjälper till genom hela processen.

Om Gullikssons El AB

Gullikssons El arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet, har en lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer. Företaget sysselsätter närmare 100 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation.

 

Föregående artikel Priserna på bostadsrätter har gått upp i storstäderna
Nästa artikel Solceller – den mest önskade hållbara investeringen

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här