AnnonsElectrolux Professional AB

Stockholm Exergi erbjuder 20-åriga fjärrvärmeavtal

14 jun 2021

 

Sthlm Exergi
Stockholm exergis värmeverk vid Lidingövägen i stadsdelen Hjorthagen i Stockholm. FOTO: Google

Enligt källor till Borätt Forum har Stockholm Exergi under vinter 2020/2021 gått ut med erbjudanden om 20-åriga fjärrvärmeavtal till några större bostadsrättsföreningar i Stockholm – till kraftigt rabatterade priser.

Samma källor menar att detta är ett steg i Stockholm Exergis strategi att möta konkurrensen från alternativa lösningar som bergvärmeanläggningar. Försäljningschef Carl Lidholm bekräftar att erbjudande har gått ut till några få bostadsrättsföreningar.

– Vi testar erbjudandet på några utvalda kunder just nu för att se om vi tänkt rätt om fördelarna för våra kunder, berättar han. Utifrån det har ett par kunder fått ett skarpt erbjudande. Sedan måste vi fortfarande utvärdera detta få kundernas feedback kring vad det innebär i alla delar av processen.

Carl Lidholm, Försäljningschef, Stockholm Exergi.

På frågan om detaljer kring erbjudandet är han ganska förtegen men berättar att det handlar om en ny typ av erbjudande som kommer att passa vissa typer av deras kunder som söker stabilitet på längre sikt.

– Men jag vill inte prata om några detaljer eftersom vi befinner oss i ett läge där vi anser att vi fortfarande kan ändra i erbjudandet.

Carl Lidholm säger dock att de tror att de kommer att vara först med detta erbjudande på den svenska fjärrvärmemarknaden. Han säger att de räknar med att lansera det bredare fram emot september 2021 om piloten faller väl ut.

– Vi är ganska stolta över vad vi håller på med – där är vi i dagsläget, avslutar Carl Lidholm försäljningschef på Stockholm Exergi.

Föregående artikel Balkong rasade när vännerna skulle röka – att tänka på som brf
Nästa artikel Brf Gröna Huset: ”Vi känner att vi bara har skrapat på ytan”

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här