AnnonsMiele

Stora Styrelsedagen – en välbesökt succé

1 dec 2023

Borätt forums Stora Styrelsedag blev en välbesökt succé med många intressanta programpunkter. Allt från byggfusk till ekonomi, juridik, energieffektivisering och hur man ska hindra kriminella att infiltrera brf:er och styrelser. Stämningen var hög, det minglades och dagen rundandes av med ett härligt julbord. Hela dagen finns att se på vår YouTube-kanal Borätt forum play.

Dagen inleddes med att Borätt forums nyhetsredaktion fick berätta om sin byggfuskkampanj. Byggbranschen står inför stora utmaningar och det behövs fler röster för att vända utvecklingen.
Efter lunch gav Elisabet Kopelman, makroekonom på SEB, en intressant blick in i internationella ekonomiska trender och prognoser.
Sedan fokuserade Maria Wallin Fredholm från Swedbank på hur svenska hushåll påverkas av konjunkturen, penningpolitiken och finanspolitiken.
Michael Englund, med en en lång erfarenhet inom säkerhet och trygghetsskapande arbete, gav sin vision om hur vi ska motarbeta brottslighet och kriminalitet i våra bostadsrättsföreningar. Mycket handlar om att återvinna tilltron till varandra och ett ökat samarbete mellan brf:er.
Efter fikapausen delade bostadsrättsjuristen Ingrid Uggla med sig av juridiska råd och tips både för styrelser och bostadsrättshavare.
Sveriges bostadsrättsföreningar står inför många utmaningar inom energi, miljö och digitalisering. Göran Werner, civilingenjör KTH och seniorkonsult inom WSP Sverige AB benade ut frågeställningarna.
Stora Styrelsedagens presentatör och programledare var Katrin Sundberg.
Föregående artikel SBAB sänker alla bolåneräntor
Nästa artikel Avgiften måste höjas, men hur mycket?

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här