AnnonsElectrolux Professional AB

Larmar om någon skriver sig på din adress

8 nov 2023

Hitta.se har lanserat en ny tjänst – Adresslarm –  den meddelar användaren via SMS om någon annan skriver sig på användarens hemadress. Tjänsten startas enkelt med Bank-ID när man är i inloggat läge hos Hitta.se och tjänsten är kostnadsfri.

Som Borätt forum tidigare skrivit om börjar blir det allt vanligare att kriminella skrivit sig på andra hemadresser vilket lett till att helt oskyldiga drabbats av både sprängningar och skjutningar.

Med den nya tjänsten Adresslarm från Hitta.se får man som bostadsrättshavare ett sms om någon skrivit sig i lägenheten. Då har man möjlighet att kontakta både Skatteverket och Polisen för att undvika att få oväntat besök av kriminella.

– Vi har haft liknande tankegångar och jobbat på den här lösningen ett tag sedan det här med att skriva sig på andras adresser blev ett nytt fenomen i gängkrigen. Nu är produkten äntligen redo att lanseras och det känns verkligen bra att vi kan möta det stora behov som finns just nu för den här tjänsten, säger Niklas Grawé, VD på Hitta.se i ett pressmeddelande.

Föregående artikel Lägenhetspriserna sjunker i hela Sverige
Nästa artikel Besittningsskydd för bostadsrätt existerar inte

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här