AnnonsMiele

Ny partner till BF: Brandkontoret

26 nov 2023

Borätt Forum är glada att presentera en ny partner, Brandkontoret. Det är företag som funnits i 270 år och som är experter inom fastighetsförsäkring. Under året kommer Brandkontoret informera er om företaget och vikten av att inte slarva med sin fastighetsförsäkring.

Vi ställer några frågor till Annely Cekredzi, marknadskoordinator på Brandkontoret;

Vad hoppas ni kunna bidra med till våra läsare och följare, styrelsemedlemmar i BRF, under året?

– Kunskap tänker jag och en väldigt genomarbetad produkt. Vi har bara fastighetsförsäkring så är det något vi verkligen kan. Vi är inte så förtjusta i att skryta med det vi gör, men vi vill vi ju bygga vårt varumärke och en kännedom om oss. Vi har funnits i 270 år men kunskapen är för dålig om oss, säger Annely Cekredzi.

Vi vägleder våra kunder att jobba skadeförebyggande, säger hon.

Vad är det man lätt missar med sin fastighetsförsäkring?

– Att man glömmer att betala i tid, och att man inte meddelar om adressbyte. Sedan måste vi informeras om byte av ekonomiskförvaltare. Detta är saker som riskerar att hamna mellan stolarna, säger Annely Cekredzi.

– Brinner huset ned och man inte har betalat sin försäkring står man ju där, det är inget vi vill ska ske, säger hon.

 

Om Brandkontoret
Brandkontoret försäkrar flerbostadshus i Stockholms län. Och vi ägs av våra kunder. Så har det varit sedan 1746 när vi startade. Att vi har blivit vid vår läst är din garanti för ett genuint engagemang och en komplett fastighetsförsäkring.
Föregående artikel Fem snabba…till Göran Wahl, arkitekt
Nästa artikel ”Kom och köp…” specialerbjudande för brf-köpare

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här