AnnonsMiele

Möt Borätt Forums partner CC Plåt & Tak AB

26 mar 2021

I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till CC Plåt & Tak AB.
Vi fick en pratstund med Martin Scholz, ansvarig för service & målning vid CC Plåt & Tak AB.

Hur länge har ni varit partner till Borätt Forum och vad har partnerskapet inneburit för er hittills?

– Vi har varit partner till Borätt Forum i snart ett år. En för övrigt väldigt trevlig och positiv partner att samarbeta med. Hittills har det givit en mängd jobbuppslag och flera beställningar, allt från mindre service- och reparationsarbeten till hela takbyten.
CC Plåt & Tak AB

Hur ska en bostadsrättsförening tänka kring sina tak?

– Det viktigaste är att inte glömma bort dem. Se till att man har en förvaltare som regelbundet kastar ett öga på taken. Inte vänta på att det börjar läcka in för då blir det både dyrare och krångligare att åtgärda. Exakt hur ofta man behöver byta ett tak beror ju mest på vilken typ av tak man har och hur väl man underhållit det. Ett papptak håller någonstans mellan 20 och 30 år, medan ett välskött plåttak i vissa fall kan hålla i mer än 100 år. Rent trendmässigt ser vi att plåttaken blir alltmer populära.

Varför ska våra medlemmar välja CC Plåt & Tak AB som leverantör?

– Fördelarna är flera. Med snart femtio års erfarenhet från alla typer av tak och med mer än en miljon kvadratmeter lagda tak sedan starten, vågar vi påstå att vi kan tak. Vi månar om våra kunder, skulle vi begå något misstag kommer vi omgående tillbaka och åtgärdar detta. Vi ser alltid till att påbörja och avsluta uppdragen i överenskommen tid. Dessutom har vi en stor serviceavdelning som gör att vi snabbt kan vara på plats och avhjälpa eventuella problem som uppstår.
Fakta om CC Plåt & Tak AB:
CC Plåt & Tak är idag en av de större aktörerna inom Storstockholm inom takomläggning, service och underhåll. En position de uppnått genom att arbeta långsiktigt, med målet att alltid leverera väl utförda hantverksuppdrag till bra priser. CC Plåt & Tak utför alla typer av takarbeten – stora som små. Allt från papp, tegel till plåttak, takmålning och plåtslageriarbeten, snöskottning med mera.

Föregående artikel 2020 – ett rekordår för vind- och solkraft
Nästa artikel Ökad inflation påverkar föreningen

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här