AnnonsElectrolux Professional AB

Nya Bostadsrättslagen – här får du svaren!

8 nov 2022

På plats finns Christina Fregne, erfaren fastighetsjurist hos Jurideko Fastighetspartner samt Arturo Arques, Swedbank och sparbankernas privatekonom.

Onsdagen den 23 november kl. 11:30 Direktsänder vi ett rundabordssamtal om den nya skärpta Bostadsrättslagen, skicka in dina frågor och funderingar till vår panel och anmäl dig nedan.

På plats finns Christina Fregne, erfaren fastighetsjurist hos Jurideko Fastighetspartner och Arturo Arques, Swedbank och sparbankernas privatekonom samt även Jakob Bellstam från Borätt Forum Styrelsesupport. De kan svara på alla frågor kring både de ekonomiska och juridiska effekterna av den nya Bostadsrättslagen.

Den nya bostadsrättslagen som träder i kraft vid årsskiftet påverkar Sveriges alla bostadsrättsföreningar. Nya krav på redovisning, behov av stadgeändringar, nya regler om renovering och åtgärder i bostaden, nya regler vid försäljning och kontraktsskrivning med mera. Se till att bli ordentligt uppdaterad och få svar på dina frågor. I formuläret nedan kan du både skicka in en fråga till panelen och anmäla dig till att få en länk till direktsändningen den 23 november kl. 11:30 – cirka 12:15.

Välkommen!

Redaktionen

  Anmälan


  Länk till föreläsningen skickas till följande e-postadresser:

  Jag godkänner att föreläsare på Borättkvällen får kontakta mig*.


  Föregående artikel Regeringens budget – ökat stöd till solceller och högkostnadsskydd för elräkningar
  Nästa artikel Elnätsbolagen motarbetar mikronät

  Lämna ett svar

  Skriv din kommentar!
  Skriv ditt namn här