AnnonsMiele

Gå med i vår styrelsepanel

16 feb 2024

Snart skickar vi ut årets stora styrelsenkät där vi tar pulsen på Sveriges bostadsrättföreningar. I nuläget är dryga 350 styrelser representerade i vår styrelsepanel och vi tackar er stort för er medverkan. Men vi vill väldigt gärna ha fler i panelen.

För ju fler, ju säkrare och mer rättvisande resultat. Vi gör förstås enkäten för att vi ska få veta mer om styrelserna och kunna möta era behov bättre. Vara så relevanta och intressanta som möjligt för er. Men i nästa led handlar det om att alla Sveriges brf:er ska få en chans att stämma av mot resultatet och få en tydligare bild av hur det står till i brf-Sverige. Vilka är utmaningarna, vilka investeringar prioriteras, hur hanteras avgifterna, hur går det med rekryteringen, närvaro på stämman, andrahandsuthyrning, säkerhet, underhållsplan – ja det allra mesta som en styrelse får hantera på ett eller annat sätt.

Men även om det är en hel del frågor, runt 30 frågor, är alla flervalsfrågor, så det tar ingen längre stund att fylla i. Sedan finns det förstås möjligheter till att skriva svar får er som vill utveckla er tankar och resonemang.

Att anmäla sig till panelen är enkelt, antingen anmäler du dig här på vår hemsida borattforum.se, ner en bit i mittspalten på startsidan, där kan du klicka dig vidare till ett anmälningsformulär. Eller så kan du bara skicka ett mail till info@borattforum.se och skriva styrelsepanelen i ämnesfältet. Vi behöver, utöver e-postadress, ditt namn, föreningens namn och ort.

Alla som är med i panelen och skickar in ett svar deltar i utlottning av dubbeltrisslotter.

Så hjälp oss att bli bättre. Vi är den enda oberoende aktören som uteslutande arbetar för att informera, hjälpa och inspirera Sveriges alla bostadsrättsföreningar. Enkäten skickas ut i slutet på februari.

Bästa hälsningar

Nyhetsredaktion

Borätt forum

Föregående artikel Mer än 100 personer varje dag ansöker om skuldsanering
Nästa artikel Så får ni koll på era stadgar

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här