AnnonsElectrolux Professional AB

Härlig stämning på Borätt Forums välbesökta glöggmingel

3 dec 2021

Borätt Forums glöggmingel var en uppskattad tillställning med ett myller av styrelseledamöter, 21 partners och företagets medarbetare. Det bjöds på glögg, julmust och tilltugg. Självklart var tomten på plats och julklappar lottades ut till alla snälla styrelseledamöter. 

Sonja och Eva från brf Gråberget 17 minglade och trivdes. De besökte tillställningen för att få lite matnyttig information och trevligt umgänge.

-Vi har teknisk förvaltning från Storholmen och är väldigt nöjda. De kollar till exempel alltid stammarna ordentligt innan stamspolning, säger Sonja.

BM Luftbehandling erbjuder alla slags klimattjänster för befintlig bebyggelse. Det vanligaste problemet för brf:er på vintern är att kall luft drar in och över hela året är det allmänt dålig luft.

Partners och styrelseledamöter minglade och trivdes.
Nätverkande och nöjda samarbetspartners

-Vi har nyss börjat jobba med brf:er och detta är en jättebra chans att få kontakt med styrelseledamöter. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Borätt Forum, det ger mervärde. Ikväll tänkte jag prata med folk och ägna mig åt trouble shooting, säger Mikael från BM Luftbehandling.

Eric Rubenson på Bolander & Co ser fram emot att träffa många bostadsrättsföreningar under kvällens glöggmingel.

Bolander & Co hjälper bostadsrättsföreningar att handla upp försäkringar. De tar in offerter och utvärderar styrkor och svagheter genom olika erbjudanden. Styrelsen väljer själva, och det är kostnadsneutralt för föreningen.

Vad ger partnerskapet med Borätt?

– Vi har varit med från början och det har varit mycket bra för oss. Vi vet att vi får nya kunder den vägen. Det brukar alltid komma frågor på artiklarna vi skriver i Borätt och det är ett mycket bra sätt för oss att nå ut med kunskap.

I Brandfokus monter står Joakim Runesson, Sara Cromell och Jonas Hillgren.

– Vi gillar att träffa brf:er och hjälpa dem att få ordning på brandskyddet, och nu i juletid blir det extra aktuellt. Vi arbetar med brandskydd, brandtätning, servning av rökluckor och ser till att släckningsutrustning och brandvarnare finns på rätt plats. Många gånger blir man förskräckt över bristerna, säger Joakim Runesson.

Den första december är brandvarnarens dag och Sara Cromell och Jonas Hillgren från Brandfokus var självklart på plats.
Kvällen förgylldes av julklappslotteri.

På Julklappslotteriet var stämningen skyhög och Moritz Weiss, brf Bäcken på Gärdet i Stockholm, vann en ryggsäck från Certego som perfekt matchade hans juleröda jacka.

Jovan Vijic från brf Kabeludden i Täby fick tre timmars rådgivning från Jurideko ur tomtens säck.

– Hoppas att vi inte behöver använda den – det är förknippat med trubbel, var den klartänkta kommentaren.

Ett händelserikt år för Borätt Forum lider mot sitt slut. Nu ser vi fram emot ett fullspäckat år 2022 på alla fronter.

 

Föregående artikel Lättare för polisen att upptäcka kriminalitet i fastigheter
Nästa artikel Hemförsäkringar blir miljömärkta

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här