AnnonsElectrolux Professional AB

Nominera årets bostadsrättsstyrelse

1 maj 2024

En av bostadsrättsföreningens absolut viktigaste tillgångar, om inte den allra viktigaste, är en bra och väl fungerande styrelse. Därför tycker vi att det är hög tid att lyfta fram Sveriges brf-styrelser och utse 2024 års bästa bostadsrättsstyrelse. Sista dag för nominering är den 5 juni.

Klicka här för att komma till nomineringsblanketten

Vem som helst kan nominera en styrelse – även styrelsen själv.  Nomineringar bedöms av en mycket erfaren jury med ett brett kunnande inom allt som handlar om styrelsearbete. Fokus i bedömningen kommer att ligga på fyra huvudområden; tillsättning, arbetssätt, utveckling och utfall.

Sex föreningar går till finalen

Sex styrelser går till en finalomgång. Borätt kommer att besöka dessa och komplettera utvärderingen med en fördjupning inom områdena ekonomi och fastighetsgenomgång. Den vinnande styrelsen kommer presenteras med ett stort reportage i vår tidning Borätt nummer fem som kommer ut i början på november. Styrelsen bjuds också in till Borätt forum Stora Styrelsedag den 28 november för att motta priset som årets bostadsrättsstyrelse. Priset är en vinnarpokal samt 25 000 kronor.

Föregående artikel Borätt har spårat Ekobrottsfabriken
Nästa artikel KRÖNIKA: I Norge byggs bostäder trots krisen

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här