AnnonsMiele

Podcast: Prata Bostadsrätt

11 feb 2021

En ny podcast där vi pratar om bostad, bostadsrätt och styrelsearbetet i bostadsrättsföreningen. Vi gör det ibland stolpiga ämnet bostadsrätt till något spännande och roligt. Därför borde du hänga med redan nu. 

Podcast. Ett nytt avsnitt varje vecka där vi går igenom de senaste nyheterna och trenderna. Men även mycket mer. Det kan vara allt från föreningsstämmor till arga lappar i trapphuset. Vi blandar helt enkelt nytta med nöje. Vi förmedlar kunskap kring bostaden, bostadsrättsföreningen, styrelsearbetet och andra saker som har med boendet att göra på ett roligt och intressant sätt.

Lyssna på vår podcast redan nu: Klicka här.

Vi släpper ett nytt avsnitt varje torsdag, varje vecka. Med spännande gäster och roligt snack utlovas både kunskap och nöje. Så in och prenumerera på podden, följ oss på Instagram och Facebook.

En ny podcast om bostadsrätten och livet i BRF. Styrelsefrågor, boendefrågor och mycket annat.
En ny podcast om bostadsrätten och livet i BRF. Styrelsefrågor, boendefrågor och mycket annat.

I tredje avsnittet av podcasten nördar vi ner oss i hållbarhet. Många vet en del man kan göra för att gynna hållbarheten, men vad kan just du göra för att bli mer hållbar?

Lyssna på Prata Bostadsrätt så får du svaret. Med oss i avsnittet har vi Mattias Goldmann. Han är hållbarhetschef på företaget Sweco och har en gedigen bakgrund inom hållbarhetsarbete. Men han sitter även i styrelsen hemma i bostadsrättsföreningen på Södermalm.

I avsnitt fem av Prata bostadsrätt gästar ingen mindre än Thomas Lindman. Han har lång erfarenhet inom förvaltning av bostadsrättsföreningar. Vi brukar kalla honom ekonomiguru, helt enkelt eftersom han kan allt om ekonomi (ekonomi inom BRF). Vi pratar även lite om äganderätter och varför du ska välja det framför bostadsrätt om du planerar att hyra ut din bostad. Om du dock har köpt en bostadsrätt som du vill hyra ut andrahand kan du läsa mer om det här.

Tveka inte på att höra av er med idéer och tips. Eller frågor.
Och som sagt, in och lyssna. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.
Föregående artikel Expertens bästa spartips: Så får du ihop kontantinsatsen
Nästa artikel

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här