AnnonsMiele

Härlig stämning på Borätt Forums påskmingel

27 apr 2022

Borätt Forums påskmingel drog styrelseledamöter från ett femtiotal brf:er.

Borätt Forum passade på att förlänga påskfirandet med ett mingel i veckan efter påsk. Styrelserepresentanter från ett stort antal bostadsrättsföreningar fick tillfälle att prata med Borätts partners om allt ifrån relining till brandskydd, lås, energilösningar och appar. Under kvällen lottades fina priser till glada vinnare ut.

Korvkön blev tidvis lång. Det serverades också utsökta snittar canapé med skagern toppad med sikrom, blev mångas favorit,  dubbel sandvikare med rensteksmousse och canapé med rökt laxrulle och örtkräm gick också åt i rasande fart. Givetvis bjöds det även på passande drycker.

Representanter från ett femtiotal bostadsrättsföreningar fick tillfälle att träffa Borätt Forums Partners. Diskussionerna var livliga kring montrarna.

Bland utställarna fanns Brandfokus, som hjälper bostadsrättsföreningar att brandsäkra sina byggnader och Tubus System, som arbetar med relining, ett alternativ till fullständiga stambyten.

Säkerhet är ett fokusområde för många bostadsrättsföreningar.  Nyckelföretaget Iloq, som stolt visade sitt system där en digital nyckel fungerar överallt hade mycket surr kring sin monter. BM luftbehandling som hjälper brf:er att säkerställa ett gott inomhusklimat och Pedersen entreprenadjuridik förde också många samtal med intresserade styrelser.

Borätt Forums Jens Sjöberg höll i lotteriet med en rad fina priser.
Strykande åtgång på korven som serverades med passande drycker.
Sara Cromell startade Brandfokus tillsammans med Annelie Sjöberg för åtta år sedan. Affärerna går lysande.

4: Från Från äkerhetsföretaget Certego kom Peter Johannisson och Emil Westerlund.
Jacob Bellstam och Linn Gilbertsson har svar på många frågor.

 

Nichlas Lundbäck från Tubus Systems är expert på relining av rör.

Föregående artikel NyMedlem – ny digital tjänst för bostadsrättsköp
Nästa artikel Ingves höjer styrräntan till 0,25 procent

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här