AnnonsStyrelsesupport

Partnerpresentationer

Möt Borätt Forums partner Dipart

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till Dipart. Dipart är specialister på tak, fasader, balkonger, fönster och garage. De hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar igenom hela processen...

Möt Borätt Forums partner Västerorts BMF

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till Västerorts BMF. Västerorts BMF är specialister på mark och anläggningsarbeten och hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och även större organisationer så...

Möt Borätt Forums partner Brandfokus

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till Brandfokus. Brandfokus är specialister på brandceller och brandskydd. Företaget grundades 2014 av Sarah Cromell och Anneli Sjöberg som valde...
AnnonsBoratt

Möt Borätt Forums partner KTC

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till KTC. KTC hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att digitalisera och koppla upp sina fastigheters energisystem för att bättre kunna överblicka...

Möt Borätt Forums partner Hisskonsulterna

Partnerpresentationer Hisskonsulterna är en oberoende konsult som hjälper fastighetsägaren igenom hela processen när de ska byta ut, bygga om eller renovera sina hissar samt planera förbyggande underhåll och upprätta underhållsplaner.

Möt Borätt Forums partner CC Plåt & Tak AB

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till CC Plåt & Tak AB. Företaget utför alla typer av takarbeten - stora som små.

Möt Borätt Forums partner iLOQ

Partnerpresentationer Nästa partner till Borätt Forum som ska presenteras är iLOQ. Ett företag som bland annat erbjuder smarta och säkra lås- och passersystem för byggnader och utrymmen som används dagligen. 

Här är Borätt Forums partner Advokatfirman Pedersen

Partnerpresentationer Borätt Forums partnerpresentationer fortsätter och det har blivit dags för Advokatfirman Pedersen som inriktar sig mot entreprenadrätt, konsulträtt, offentlig upphandling och fastighetsrätt.
AnnonsJurideko

Möt Borätt Forums partner Cupola

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till Cupola. Ett företag vars vision är att säkerställa och utveckla brandsäkerhet. 

Partnerintervju: Avloppsteknik ”Stambyten görs ofta i onödan”

Partnerpresentationer Borätt Forums partnerpresentationer fortsätter och nu har turen kommit till en partner som varit med i många år. Låt oss presentera Avloppsteknik.
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsAndrés Måleri
AnnonsTubus
AnnonsCC Plåt
AnnonsGerox
AnnonsGarageportexperten Sverige AB
AnnonsStorholmen Kvadrat
AnnonsEleiko
AnnonsBolander
AnnonsPartGroup
AnnonsSecor
AnnonsCupola
AnnonsKTC
AnnonsBrandkontoret
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsInCharge Vattenfall
AnnonsFixit!
AnnonsVästerorts BMF
AnnonsRS Rörservice
AnnonsSSG_Nordic