AnnonsTävling

Partnerpresentationer

Möt Borätt Forums partner Hisskonsulterna

Partnerpresentationer Hisskonsulterna är en oberoende konsult som hjälper fastighetsägaren igenom hela processen när de ska byta ut, bygga om eller renovera sina hissar samt planera förbyggande underhåll och upprätta underhållsplaner.

Möt Borätt Forums partner CC Plåt & Tak AB

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till CC Plåt & Tak AB. Företaget utför alla typer av takarbeten - stora som små.

Möt Borätt Forums partner iLOQ

Partnerpresentationer Nästa partner till Borätt Forum som ska presenteras är iLOQ. Ett företag som bland annat erbjuder smarta och säkra lås- och passersystem för byggnader och utrymmen som används dagligen. 
AnnonsBorättGolfen

Här är Borätt Forums partner Advokatfirman Pedersen

Partnerpresentationer Borätt Forums partnerpresentationer fortsätter och det har blivit dags för Advokatfirman Pedersen som inriktar sig mot entreprenadrätt, konsulträtt, offentlig upphandling och fastighetsrätt.

SSG Nordic partner till Borätt Forum

Partnerpresentationer Nästa partner att presenteras är SSG Nordic, ett företag som arbetar med olika typer av sanering. SSG Nordic och Borätt Forum har varit partners i drygt tre år.

Möt Borätt Forums partner Cupola

Partnerpresentationer I raden av presentationer av Borätt Forums partners har turen nu kommit till Cupola. Ett företag vars vision är att säkerställa och utveckla brandsäkerhet. 

Möt Borätt Forums partner Maries Puts & Städ

Partnerpresentationer Det har blivit dags för oss att presentera Maries Puts & Städ. Ett företag som arbetar med städning i bostadsrättsföreningar och fastigheter.
1

Möt Borätt Forums partner PartGroup

Partnerpresentationer Borätt Forums fortsätter att presentera sina partners och nu är det dags för PreBad som är en del av PartGroup och arbetar med badrumsrenovering.
1
AnnonsJurideko

BM Luft partner till Borätt

Partnerpresentationer BM Luft är partner till Borätt sedan sommaren 2020, och än är partnerskapet i sin linda. Borätt har pratat med företagets vd Micke Östlund om partnerskapet.

Partnerintervju: Avloppsteknik ”Stambyten görs ofta i onödan”

Partnerpresentationer Borätt Forums partnerpresentationer fortsätter och nu har turen kommit till en partner som varit med i många år. Låt oss presentera Avloppsteknik.
AnnonsEleiko
AnnonsFixit!
AnnonsILOQ
AnnonsSecor
AnnonsGerox
AnnonsInCharge Vattenfall
AnnonsCupola
AnnonsStorholmen Kvadrat
AnnonsBolander
AnnonsRS Rörservice
AnnonsCC Plåt
AnnonsKTC
AnnonsHisskonsulterna
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsGarageportexperten Sverige AB
AnnonsHAGS AB Aneby
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsVärmex
AnnonsAndrés Måleri
AnnonsVästerorts BMF