AnnonsTrygg-plåt

Ekonomisk förvaltning med
Borätt Forum

Nu kan vi på Borätt Forum erbjuda Sveriges bostadsrättsföreningar Ekonomisk förvaltning med tillhörande utbildningar.

Borätt Forum ekonomisk förvaltning

Borätt Forum erbjuder den moderna tidens ekonomiska förvaltning och är den första förvaltaren i Sverige som erbjuder en fullt digital tjänst för den ekonomiska förvaltningen.

All handläggning och alla möten sker digitalt. Vi kallar erbjudandet “Ekonomisk förvaltning – allt föreningen behöver” vilket innebär att till ett fast pris per månad så sköter Borätt Forums ekonomiska förvaltare föreningens ekonomi tillsammans med styrelsen. Föreningen får en ekonomisk förvaltare, som med stöd av sitt team kan erbjuda återkoppling inom 2 timmar. Dessutom arbetar vi i ett transparent ärendesystem vilket innebär att arbetet går att följa i realtid.

Men, och det förtjänar att betonas, trots all IT så är den personliga kontakten viktigast. Och därför arbetar vi nära våra kunder, sätter dialogen i centrum och lyssnar aktivt på kundernas feedback.

Ladda ned Borätt Forums FAFF 
(Förenklat avtal för fastighetsförvaltning)

Ekonomisk förvaltningEkonomiutbildning

Borätt Forum erbjuder färdiga paket med kunskapshöjande kurser inom ekonomi. Kurserna kan läsas som ett helt utbildningsblock eller valda delar som är av intresse. Utbildningarna är digitala och du väljer själv när och hur du vill ta del av dessa. Utbildningarna kommer finnas tillgängliga på Borätt Forums hemsida.

Analys av årsredovisning

Borätt Forum erbjuder analys av bostadsrättsföreningars årsredovisning. Analysen riktar sig till dig som ska köpa eller sälja lägenhet och behöver råd och vägledning kring föreningens ekonomi. Analysen presenteras på ett lättförståeligt blad där du enkelt får en övergripande bild över viktiga nyckeltal. exempel på vad som kan ingå i analysen:

• Belåning per kvm
• Att avgifterna täcker de löpande kostnaderna
• Föreningens sparande för framtida underhåll

AnnonsHAGS AB Aneby
AnnonsGerox
AnnonsCertego
AnnonsPartGroup
AnnonsBolander
AnnonsGullikssonsEl
AnnonsHisskonsulterna
AnnonsILOQ
AnnonsEleiko
AnnonsSSG_Nordic
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsInCharge Vattenfall
AnnonsCC Plåt
AnnonsRS Rörservice
AnnonsCupola
AnnonsPercap
AnnonsSecor
AnnonsBrandkontoret
AnnonsStorholmen Kvadrat