Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Direktsänd debatt: Klientmedelskonto – behövs det?

24 maj, 2023 @ 11:30 - 12:30

Kostnadsfri

Onsdagen den 24 maj kl. 11:30 blir det direktsänd debatt om klientmedelskonto i vår studio på Pastellvägen 6. Vi reder ut vad ett klientmedelskonto är och vi ställer frågan om det behövs. 

Ett klientmedelskonto är ett konto som kan användas av bostadsrättsföreningens förvaltare och är ett sätt att avskilja klienternas medel från företagets. Kontot kan bara användas för inbetalningar och betalningar av de leverantörsfakturor som är attesterade av kunden, dvs bostadsrättsföreningens styrelse.

Vi på Borätt Forum menar att detta är ett viktigt ämne och att det bör belysas ur flera synvinklar. Hittills har dock våra försök att få en förvaltare som använder sig av klientmedelskonto att delta i debatten varit fruktlösa. Varken SBC, Riksbyggen, HSB eller andra förvaltare vi kontaktat vill vara med, trots att vi till och med erbjudit oss att flytta debatten till en dag som passar dem. En enda förvaltare ställer upp i nuläget – Storholmen Förvaltning, representerad av Thomas Lindman. Men vi hoppas fortfarande på att vi ska få någon förvaltare som vill debattera och motivera varför de använder klientmedelskonto. I nuläget är det därför extra viktigt att vi får in era frågor och tankar kring klientmedelskontot – behövs det och och i så fall varför? Så skickar gärna in era frågor och funderingar redan nu!

Anmäl er till direktsändningen nedan:

  Anmälan


  Länk till föreläsningen skickas till följande e-postadresser:

  Jag godkänner att föreläsare på Borättkvällen får kontakta mig*.


  Detaljer

  Datum:
  24 maj, 2023
  Tid:
  11:30 - 12:30
  Kostnad:
  Kostnadsfri
  Evenemang Kategori: