AnnonsElectrolux Professional AB

iLOQs delbara nycklar öppnar dörren till nästa generations smarta boende

25 jan 2022

Nu behöver nycklar aldrig mer vara ett hinder för hur vi väljer att planera vår vardag. Det finns en lösning som ger boende både insyn och kontroll över sina nycklar på ett nytt och banbrytande sätt som aldrig tidigare förekommit inom bostadssektorn. Lösningen har tagits fram för att ge boende mer frihet, säkerhet och flexibilitet.

Företaget som ligger bakom detta heter iLOQ och är ett snabbväxande företag som leder den tekniska revolutionen inom den digitala låsbranschen. iLOQs lösningar baseras på teknik som möjliggör elektronisk och mobil låsning utan vare sig batterier eller kablar.

Lösningen är ett tillägg till det digitala låssystemet iLOQ S5 och iLOQ 5-seriens plattform. Begränsningar som gäller för traditionella lås och nycklar försvinner helt med den nya iLOQ HOME-lösningen.

Det finns många unika fördelar för användare av iLOQ HOME-lösningen. De boende har själv exakt kontroll över vilka som har nycklar till deras lägenhet. Det här förhindrar säkerhetsrisker med obehöriga användare och man kan även bevilja tillfällig behörighet för till exempel tjänsteleverantörer. Detta är perfekt när man anlitar hantverkare eller när någon snabbt behöver tillträde till boendet eller lokalen, och har tappat bort eller glömt nyckeln.

Den boende kan även själv omedelbart spärra en borttappad eller stulen nyckel. Det går även att beställa nya nycklar och uppdatera nycklarnas behörigheter med hjälp av kontaktlös NFC-teknik som finns på mobiltelefonen. Vid en nödsituation går det också enkelt att låsa upp och släppa in eller låsa dörren igen.

I ett flerbostadshus eliminerar iLOQ HOME behovet av separata låssystem. De boende kan enkelt och säkert kontrollera vem som har tillgång till huvudentrén eller dela en behörighetskod med sina vänner eller familj för att underlätta vid besök. Det går även att öppna dörren på distans för att släppa in reparatörer eller bud. De boende kan även se kalendern och snabbt och enkelt boka gemensamma utrymmen i fastigheten, såsom tvättstuga, gym eller bastu.

Det här är bara början av hur iLOQ kommer att förändra hur vi bor, berättar Christer Wiberg, country manager på iLOQ i Sverige.

Läs mer om iLOQ på deras hemsida:
www.iloq.com/sv/
Läs mer om iLOQ HOME-lösningen på deras hemsida:
www.iloq.com/sv/iloq-home/

Filmer om iLOQs produkter:
https://materials.iloq.com/catalog/iLOQ/r/1179
https://materials.iloq.com/catalog/iLOQ/r/1180
https://materials.iloq.com/catalog/iLOQ/r/1181
https://materials.iloq.com/catalog/iLOQ/r/1182  

Föregående artikel Föreningar ska inte betala för sin återvinning
Nästa artikel Ny stadsdel i Örebro ska dela energi

Lämna ett svar

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här