Nyheter

Riksbyggen och Huskurage samarbetar mot våldet

Nyheter Under pandemiåret 2020 ökade våldet i nära relationer kraftigt. En oroväckande kurva som Riksbyggen tillsammans med Huskurage nu tar krafttag mot för att stoppa.

Fastighetsskötaren viktig för trivsel och säkerhet

Nyheter Fastighetsskötaren ser till att belysning fungerar, att trapphus och allmänna utrymmen hålls fräscha och att basala funktioner i huset som värme, varmvatten och avlopp är i trim.

Hammarby Sjöstad 2.0 – ett medborgarinitiativ för klimatet

Nyheter Medborgarinitiativet ElectriCITY i Hammarby Sjöstad, Stockholm, har som mål att göra stadsdelen klimatneutral till år 2030.

Dyraste adressen – län för län

Nyheter I varje stad finns det ofta en adress som sticker ut när det kommer till försäljningspris. Vilken är den dyraste adressen i ditt län?

Borättkväll: ”Att färgen har börjat flagna behöver inte betyda att hela porten behöver bytas”

Borätt-kvällar När renovering ligger på agendan finns det mycket att tänka på. I kvällens Borättkväll gästar bland annat Roger Sigrén från Garageportexperten, som berättar vad som gäller vi renovering av föreningens garageportar.

Ska vi dela energi med varann?

Nyheter Energigemenskap är ett nytt ord att smaka på. Visst går det att dela energi mellan grannar – det är tekniskt görbart och bra för miljön.

Riksbanken: ”Den ökade efterfrågan är svår att förklara med traditionella faktorer”

Igår meddelade Riksbanken att de lämnar reporäntan oförändrad. Samtidigt fortsätter de stödköpen av bostadsobligationer.

Riksbanken lämnar reporäntan oförändrad

Riksbanken meddelar att de lämnar reporäntan oförändrad, och räknar med att räntan ligger kvar kring noll procent kommande tre åren.
AnnonsJurideko

#17 Ur mäklarens perspektiv

Nyheter Vilka budgivningsstrategier fungerar? Och funkar homestyling? Och varför är det svårare att få lån om du ska flytta in i en liten förening?

Årsstämma genom poströstning – vad gäller?

Nyheter Hur påverkas då dina möjligheter att sätta dig in i större ärenden och känna dig trygg i att du röstar rätt, när en årsstämma görs genom poströstning?
AnnonsMaries puts & städ
AnnonsCC Plåt
AnnonsSSG_Nordic
AnnonsGarageportexperten Sverige AB
AnnonsCupola
AnnonsInCharge Vattenfall
AnnonsVästerorts BMF
AnnonsHisskonsulterna
AnnonsILOQ
AnnonsKTC
AnnonsRS Rörservice
AnnonsMidsummer
AnnonsBrandkontoret
AnnonsHAGS AB Aneby
AnnonsAvloppsteknik
AnnonsCertego
AnnonsEleiko
AnnonsPartGroup
AnnonsPercap
AnnonsAndrés Måleri